2014. május 29., csütörtök

GEROVITAL H3 EVOLUTION RÁNCTALANÍTÓK & GEROVITAL PLANT NYEREMÉNYJÁTÉK


A Gerovital Plant arcápolóiról már olvashattatok itt a blogon, és akkor ígértem, hogy alapos tesztelést követően a ránctalanító termékcsalád néhány tagjáról is hallhattok majd. Nos, vendégbloggerem megalkotta a véleményét, kitapasztalta a termékeket és természetesen nyilatkozott is róluk, így most két, az érett bőr kezelésére megálmodott bőrápolóról olvashattok itt a Szépséglaborban. Sőt, egy kis meglepetéssel is készültem nektek!


"A Gerovital H3 Evolution termékcsalád hatékonyan lép fel a bőr öregedésével szemben. A 30 feletti nőknek kifejlesztett termékeink az öregedés első jeleit kezelik, míg a 45 feletti nők számára készült krémek és bőrápolók hatékony megoldást kínálnak a mély ráncok ellen. "


Ránckorrektor
Ezt a terméket a mélyebb, mimikai ráncokra célzottan kell alkalmazni a szemek, ajkak és a homlok területén. Azonnali hatásról számolt be a vendégbloggerem, instant botox-ként írta le az élményt, bár igaziban nem volt része, de valahogy így képzeli el a dolgot. :) A lényeg hogy rögtön érezhető a feszesítő hatás és a ráncok már az első használat alkalmával, rögtön halványabbak, kevésbé láthatóak lettek. Azt hiszem ez a teljesítmény magáért beszél!


Hidratáló bőrfeszesítő nappali krém
Kellemes, gyorsan beszívódó hidratáló, ami nem hagy nyomot maga után és félmatt finish-t ad. Itt természetesen enyhébb a ránctalanító faktor, inkább a bőr kiegyensúlyozottságát, hidratáltságát építi, ami az érettebb bőr esetében különösen fontos. A krém UV védelemmel is ellátja a bőrt, szintén nagyon fontos, hisz az UV sugárzásnak nagy szerepe van a bőr öregedésének ütemében. Egy érdekességről még beszámolt a tesztelőm, arról mesélt, hogy néhány alkalom után annyira hozzászokott ehhez a krémhez a bőre, hogy ha elmaradt a használata, rögtön szomjazott utána, szinte függő lett az arcbőre.  

Külön meg szeretném még említeni az igényes csomagolást, nagyon szép és elegáns tégelyben kapott helyet a nappali krém, a ránctalanító korrektor pumpás kiszerelése pedig nagyon praktikus és pont annyi krémet kapunk egy nyomással, amennyire szükségünk van. A termékek egyébként könnyen felismerhetőek a piros csomagolásukról.


Ezek tehát a tapasztalatok, bevallom én is meglepődtem a krémek hatékonyságán, azt hiszem ár-érték tekintetében kiválóak a Gerovital ránctalanító termékei. Szeretném megköszönni vendégbloggeremnek a kitartó tesztelést és az alapos megfigyeléseket, örülök hogy a segítségével írhattam ezekről a termékekről. :)




És van még egy kis meglepetésem is a blog olvasóinak, ugyanis egy szerencsés egy Gerovital Plant Nappali Hidratáló Krémet nyerhet a Farmec jóvoltából! Mindössze annyi a teendőtök, hogy like-oljátok a Szépséglabor facebook oldalát és az ott szereplő képet, illetve a blog követői legyetek! ;) 
A játék időtartama: 2014.05.29. - 06.11.





4 megjegyzés:

  1. jelentkezem :) ( küldetés teljesítve :))

    VálaszTörlés
  2. Tökéletes nyeremény!

    FB: Szabina Luzics
    és itt is Szappanbubi néven követem a blogodat :)

    köszönöm a lehetőséget!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon klassz ez a hidratáló! ;) Köszi hogy játszottál! :)

      Törlés

09 10