2013. október 3., csütörtök

Crazy Me - A komolytalan bemutatkozás :D





Tadammm! Ez vagyok én. Vagyis az egyik oldalam, a dilisebbik. :) Ma eszembe jutott, hogy még nem is "találkoztatok" velem, és úgy gondoltam ez lesz a legjobb módja a bemutatkozásnak, így nem feszengek annyira. A képeken legalábbis ennek nyoma sincs...:P 




Szóval itt vagyok, 24 vagyok, egyetemista vagyok, blogger vagyok, vásárlásfüggő vagyok és igen, magamat fényképeztem le egy tükörben. :D Közel 4 éve van mellettem egy szuper pasi és van  3 cica a közelemben, Eperke kicsit idősebb mint az újoncok Garfield és E.T.. Utóbbi cica nevét máris megértitek majd amint mutatok róla fényképet...:D Szeretek olvasni, inkább klasszikusokat, mint az aktuális irodalmat. A filmekből is nagyon szeretem a régieket, amiket a barátom 1990-t! megelőzően egységesen csak "kosztümös filmek"-ként emleget.:)




Nagyon szeretek fényképezni, az a típus vagyok aki egy sima ebéden is csinál 100 fotót mindenkiről, de én mintha ott sem lettem volna, egyen sem szerepelek. A cicákról van vagy 1000 kép, rólam kb. 5 az évben....:) Egy Canon 1100D-vel fotózok mindent ami a szemem elé kerül. Nagy álmom volt évek óta egy tükrös fényképező, és végre tavasszal teljesült a vágyam.^-^ A blogon lévő képek is mind ezzel készültek.




Kedvencem fekete-arany páros, a piros és korall rúzsok, a bokacsizmák és a kalapok. Kedvenc üzletem a Mango. Illatom a vanília, amit minden formában gyűjtök a testápolótól kezdve a gyertyán át a parfümig, na meg persze sütiben is szeretem. :) Mikor valaki megpróbál lefényképezni mindig zavarban vagyok és hülye fejet vágok ( egyszerre próbálok mosolyogni is meg nem is és ebből egy egyedi de annál furább csücsörítés születik, ami az egyik védjegyem :) ). Az önbizalomnak sokszor híján vagyok, ezért is nem láttatok még. De szeretnék nyitottabb lenni felétek, ezért született ez a poszt, ez az én első kis lépésem...:)





Hát ennyit rólam, remélem nem bánjátok hogy ilyen "komolytalan" módom mutattam meg magam, és hogy ezután talán közelebb érzitek majd magatokhoz a blogom és engem! Én nagyon szeretném! :) 



18 megjegyzés:

  1. van kedved irni a gépedről? vagy már irtál róla? :) szuperek a képeid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Persze hogy van, szívesen írok róla. :)

      Törlés
  2. Szerintem nagyon jó ötlet volt ez a fajta bemutatkozás, aranyosak lettek a képek (: Nálam most már ez kedv függő, hogy mennyire vagyok zavarban, ha fényképeznek, szerencsére már egyre biztosabban állok a kamera elé - magamról viszont még mindig nem tudok jó képet csinálni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, így oldottabb volt a dolog! :) Eddig annyira nem zavart ez a fajta önbizalomhiány, de a blog miatt is szeretném ha ez megváltozna. Magamról komolyabb képet egyszerűen nem tudok összehozni, elég fura képek szoktak születni....:D

      Törlés
  3. Cuki! :)))) Szóval Te is macskás nő vagy...én négyszeresen is :D Az első outfit fotók számomra nagyon-nagyon furák voltak a blogomon, úgyhogy megértem hogy zavarban voltál, de hidd el, lassan azon kezdesz el gondolkodni, hogy miért nem csináltad meg ezt korábban? :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó gratulálok a négy cicához, nem unatkozhatsz mellettük! :) Remélem igazad lesz, nekem most is fura, hogy itt vigyorgok nyilvánosan. :D Az outfit fotók lennének a következő lépés, remélem össze is jön majd a dolog! :)

      Törlés
  4. Nekem eddig is szimpatikus voltál nagyon :) jók lettek a képek, örülök, hogy megmutattad magad! :)

    VálaszTörlés
  5. E.T-t muti meg! ;) És persze a többieket is! Cicás lyány vagyok én is, igaz az enyém 4 éve nem velem él.
    Örülök, h végre megmutattad magad, és annak is, h ilyen kis bolondos vagy... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz majd a cicákról is kép, fontosak nekem a kis döggerek. :D E.T.-t pedig tényleg érdemes megmutatni, a nevéből lehet következtetni a kinézetére, de imádni való!
      Azért tudok komolyabb is lenni. :) Az utóbbi időben kicsit túlságosan is rágörcsöltem dolgokra, a bloggal kapcsolatban is, szeretnék ezen változtatni és pozitívabb lenni!:)

      Törlés
  6. A képek nagyon jók, szuper egy poszt lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez a bemutatkozás :)) Nekem is ilyen gépem van :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök! Nagyon szép a blogod, fel is iratkoztam! :) Jó kis masina, ugye?! :D

      Törlés

09 10