2013. október 10., csütörtök

10 last minute tipp a Glamour-napokra

Kuponokat elő hölgyeim, holnap már Glamour-napok!
Íme néhány tipp amik könnyebbé tehetik az előttünk álló shopping-hétvégét :)

 1. Készíts listát! Időt és jelentős mennyiségű pénzt spórolhatsz meg vele ha azt veszed meg ami rajta van, nehezebben csábulhatsz el, de persze ez így sem kizárható! :)
 2. Tervezd el legalább nagyjából melyik üzletekbe akarsz eljutni, lehetőség szerint válassz olyan plázát vagy helyet, ahol mind megtalálható!
 3. Kezdd a vásárlást a drogériákban és siess a leginkább áhított termék polca felé! Mindig innen fogynak el legelőször a termékek, és persze mindig épp az amit Te is akartál...
 4. A lapos talpú cipő ezen a hétvégén a legjobb barátod! Hidd el, csak a sorban állás kész kínzás lenne magassarkúban, szóval csak kényelmesen!
 5. Vágd ki előre a kuponokat és rakd őket egy könnyen elérhető helyre a táskádba vagy a pénztárcádba! Nincs is rosszabb, mint egy hosszú sor előtt állva, szigorú tekintetek kereszttüzében egy ollót kérni az eladótól...


 6. Koncentrálj az alap- vagy könnyebben hordhtaó darabokra! Bár egy kis extrémitás nem árt a gardróbnak, ne most vegyél szivárványszínű tüllszoknyát vagy metál pink cipőt, az ilyen döntések nagyobb megfontolást igényelnek.
 7. Ne vegyél meg valamit csak azért mert: "éppen akciós, de annyira mégsem tetszik, de mégiscsak olcsóbb most". Olyat vegyél amiben biztos vagy, tetszik és tuti hordani fogod!
 8. A nagy tömegben mindenki feszültebb kicsit. Te mosolyogj még sorban állás közben is!:)


 9. Ne vegyél semmit azzal, hogy" ha meggondolom magam majd visszaviszem"! Bár ez a lehetőség mindig jól jön, nem lenne jó érzés a hosszú nap után otthon rájönni, hogy a szerzemények felével mehetsz vissza.
 10. És a legfontosabb: Érezd jól magad! ;)Szép hétvégét mindenkinek! ;D2 megjegyzés:

 1. Szépen összefoglaltad a dolgokat, tényleg ezek a legfontosabbak, amikre érdemes odafigyelni.
  A mosolygós tanács tetszett :)
  Kíváncsi vagyok végül Neked miket siekerül majd megvenned :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, pedig két fontos dolog is kimaradt, a "Hagyd otthon a bankkártyádat!" és a "Vigyél magaddal vizet és csokit!" :D Arra egyébként én is kíváncsi vagyok! :) De hamarosan kiderül.....:)

   Törlés

09 10