2012. szeptember 18., kedd

Egy újabb Colorama / Orange Heaven



Kisebb függőséget okoztak az új Colorama lakkok, bár még csak 3 árnyalat az enyém, egész biztos vagyok benne hogy ez a szám a nem túl távoli jövőben növekedni fog. :) Most megmutatom azt, amelyik első látásra megfogott, és a kedvenc lakkommá lépett elő.


Az árnyalat a 100-as, és én még mindig azt tartom a Colorama-k egyetlen hátrányának, hogy nincs nevük!:) Ennek a lakknak az adja a különlegességét, hogy a piros és a narancssárga közt van valahol félúton, valami gyönyörű! 


Az üvegben látott szín alapján nagyon kíváncsi voltam, szerencsére felkenve is érvényesül ez a narancsos piros árnyalat, semmi csillám, vagy duokróm hatás, mégis különleges. A minősége ennek is szuper, már többször mosogattam vele, mégis tökéletes maradt, igaz, fedőlakkot is használtam, de csak a második nap.



Remélem sikerült lefényképeznem a színét, és látszik a képeken, hogy nem piros. Hogy meg tudjam mutatni a piros lakkok és  a Colorama közti különbséget, festettem egy mintát amin a legsötétebb szín az új Essence do you speek love?, a mellette lévő a Rimmel stand to attention. Élőben jobban látni a különbséget, de azért itt is látszik az eltérés.


Nem a legolcsóbb lakk, de szerintem 1000 Ft alatt a Rimmel mellett a legjobb, az új árnyalatok pedig csodásak. Mindenképp ajánlom valamelyikük beszerzését, főleg, hogy ha jól tudom most 599 Ft a Rossmannban. :)

4 megjegyzés:

  1. Én nem igazán szeretem a narancsos piros árnyalatokat, de a te körmeiden nagyon tetszik. :) Ma lecsekkoltam még egyszer ezeket az új Colorama-kat, de sajnos a legtöbb színhez hasonló már van itthon, ezért nem vettem semmit. Viszont most, hogy az Essence elment ebbe a csilli-villi irányba, kifejezetten jó ötlet, hogy a Maybelline ilyen sok szép creme finish-ű lakkal rukkolt elő. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a "csilli-villi" irány nekem sem jön be, a piros-narancsba viszont beleszerettem:) De igaz,hogy a Coloramak meg nincsenek túlbonyolítva, inkább alap/átlagosabb színek,viszont nekem volt mit bepótolnom a kollekciómba.:D

      Törlés
  2. Nekem ez piros, akárhogy nézem, az essence meg már inkább vörös. :D De egyébként szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg inkább piros, mint narancs, sajna a képek nem adják vissza ezt a kettős színt, de ha "véletlenül" a Rossmannban jársz, kukkantsd meg, és majd úgy látszik a különbség.:D De tényleg nem nagy. :) Én töretlenül imádom, rég bírtam ki 3 napig egy színnel, de ezt nincs szívem lemosni. ^-^

      Törlés

09 10