2012. szeptember 10., hétfő

Egy kis padlizsán az őszre



Egy újabb lakk, egy újabb bejegyzés. :) De ilyen időkben, mikor 250-, vagy akár 99 Ft.-ért juthatunk hozzá néhány darabhoz, azt hiszem természetes a blogokon a lakközön. De lesz nemsokára pigment- és szemhéjpúderözön is úgy sejtem, ha végre előállnak az üzletek a teljes őszi kollekciókkal. De addig is...

Aki nem szereti a padlizsánt, az lehet hogy ezt a színt sem kedvelné, merthogy egy igazi mérges padlizsán lilával állunk szemben a Battery Park Purple esetében. Én a zöldséget és a színét is nagyon kedvelem, így nem gondolkodtam egy percet sem mikor megláttam ezt a lakkot a Rossmannban 249 Ft.-ért, jött is velem. Igaz, kicsit tartottam tőle, mert ez az első lakkom a NYC-tól, és más termékeikkel kapcsolatban nem volt jó véleményem, de próba szerencse. szerencsém lett. :)

Állag, ecset. A lakk kicsit folyós, kicsit híg, ezért egy rétegben nagyon csíkoz, de kettőben már kijavítja ezt a hibáját, egyenletesen fed folt nélkül. Az ecsete nekem túl vékony, kicsit nehéz bánni vele mert sokat kell festegetni hogy mindenhova kerüljön lakk, de nem vészes a dolog.

Szín. Minden fényben más oldalát mutatja, de minden fényben szép. :) Őszre kiváló választás, de ajánlom fölé a fényes fedőlakkot, mert önmagában ebben a tekintetben nem teljesít olyan jól, viszont a fedőlakk szépen kihozza a színét, megtölti egy kis élettel.


Képek:













2 megjegyzés:

  1. Ez a kicsike nekem is megvan, nagyon csípem. bár alapjában véve szeretem a NYC lakkokat. :) Most ősszel ez kifejezetten jó választás. ^^

    U.i.:
    http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/szoellenorzes-kikapcsolasa.html

    VálaszTörlés
  2. Köszi a linket a kommentelők nevében főleg, tényleg nem tudtam hogy van ilyen, de már kikapcsoltam. :)Nekem sajnos csak egy NYC lakkom van, egyenlőre... ^-^ De ezt én is szeretem.

    VálaszTörlés

09 10