2014. október 13., hétfő

SHOPPING | GLAMOUR-NAPOK MINIMAL

Idén visszafogtam a vásárlást a Glamour-hétvégén, azért így is sikerült néhány klassz termékkel gazdagodnom. Egészen fura volt most csak néhány dologra korlátozni a vásárlást, nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de látva a hatalmas szatyrokat a kezekben - szinte bűntudatom volt amiért nem használom ki eléggé a kuponjaimat... Fura dolgokat szül a fejekben egy-egy ilyen shopping hétvége, mintha mindent fel kellene vásárolni és csak 3 napunk lenne rá. Ti éreztétek már így? Alapból szuper dolognak tartom, hogy ilyenkor akár fél áron beszerezhetünk egy-egy terméket, de annak is örülök hogy most kivételesen működött a belső "shopping-kontroll"!

Persze shopping-kontroll ide vagy oda így is került néhány dolog a kosaramba, van ami tervezetten, és van ami csak...hát igen egy-egy körömlakknak nehéz ellenállni, főleg féláron. A L'Oreal-tól volt a legtöbb dolog felírva arra a bizonyos listára, és sikerült is beszereznem a Lumi Magique highlightert amire már régóta vágytam. A híres Touche Eclat dupe-jaként már régóta ki szerettem volna próbálni és mivel sajnos a bőröm ismét átállt a "szürke oldalra" így most különösen jól jönne egy kis ragyogás. Nem mellesleg ez a gyönyörű rose gold csomagolás minden egyes alkalommal vonzza a tekintetem...szarkastic... A nálunk nemrég megjelent Le Blancs kollekció egyik lakkja volt még ami ezúttal elcsavarta a fejem. A Lemon Meringue egy fehérbe hajló pasztell sárga  - maga a modern sikk, és a L'Oreal lakkjait egyébként is nagyon szeretem.

A Burt's Bees ajakápolói néhány hónapja már kaphatóak a Müllerben, most viszont szuper új termékekkel bővült a kínálat - testápolók, kézkrémek, még több ajakápoló és megérkezett hozzánk is a híres citromos körömágybőr ápoló balzsam. Yay! Nagyobb vásárlást terveztem a márkától, de bevallom a legtöbb termék illata hirtelen annyira intezívnek hatott, hogy egyszerűen nem mertem őket elhozni. A citromos balzsamnál viszont nem volt ilyen gond, ennek isteni az illata és mivel sajnos én mindig nyúzom a bőröm, remélem helyrehozza az eddigi károkat. Egy ajakápolót is vettem, mert abból sosem elég és extrém szárazak mostanában az ajkaim.

Mostanra már kialakult a hajfestési-ritmusom, és épp most október közepén ideális a színt frissítenem így beszereztem az én "fahéjomat" Casting Créme Gloss formájában. Még mindig szerelmes vagyok ebbe az árnyalatba.



Ti mit vásároltatok a nagy shopping hétvégén?





5 megjegyzés:

  1. Én is ugyanígy érzek, nagyon örülök, hogy csak olyan dolgokat vásároltam most, amik tényleg kellettek, és nem fölöslegesek, nem csábultam el az összes 50%-nak :) Az eredeti hajszíned sötétebb, mint amilyenre festetve van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erősek vagyunk! :) Az eredeti hajszínem sötét szőke / barna és ettől az árnyalattól (7304 Fahéj) világosabb lett, szőkébb és vörösebb. Nagyon tudom ajánlani egyébként a Casting Creme Gloss festékeket, mert tényleg egyszerű velük ottthon is hajat festeni (még nekem is ment), és gyönyörűek az árnyalatok. Én imádom az "én színemet". :)

      Törlés
    2. Nekem is sötétszőke/inkább barna az eredeti hajszínem, de már régóta a tökéletes szőkére van festve. Már sokszor gondolkoztam, hogy kipróbálom ezeket a drogériás festékeket, mert állandóan fodrászhoz járni kicsit húzós. De olyan sok rosszat hallok róla, pl a sötétebb hajat azt mondják, hogy ezek a festékek nem is tudják világosabbra festeni, meg véletlenül sem olyan lesz, mint amit a dobozon ír. Ez a legnagyobb problémám, hogy lehet, hogy elrontanám a szép színét valami trutyira :/ :D

      Törlés
  2. Gyönyörű ez a hajszín!:) Nekem sikerült nagyobb bevásárlást eszközölnöm, de úgy érzem semmi feleslegeset nem vettem.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már a harmadik festés lesz vele, beleszerettem. :) Örülök ha jól sikerült a Glamour-hétvégéd! :) Abszolút jó ilyenkor beszerezni azokat a dolgokat amikre szükségünk van, vagy régóta vágyunk. Nekem most szerencsére mindenből több mint sok van, és eljött egy ilyen képzeletbeli határ nálam és kicsit lassítok...lassan vásárolok...:D

      Törlés

09 10