2014. október 28., kedd

ŐSZI SZÜRKESÉG? JÖHET! - BARRY M GELLY- CHAI


Arcbőrön - nem, nem! Körmökre - naná! Az őszi szürkeség jól is tud esni, főleg ha ilyen formában viselhetjük! Bevallom a Barry M őszi Gelly kollekciójából elsőként a mustársárga Mustard ragadott meg, de hiába kerestem mert mások is ugyanígy éreztek a szín iránt és hamar elkapkodták a Nailland standjairól. De végül is nem bánom, mert így vettem meg végül a Chai-t, amit azóta sem lehet lerobbantani rólam.
A barátom a színt "beton szürke"-ként írja le, és van is benne valami....Viszont azt is hozzá kell tennem J szakértő színleírásához, hogy minden fényben más oldalát láthatjuk  - A Szürke ötven árnyalata itt most tényleg találó. Nekem épp a világosabb oldalát sikerült a képeken elkapnom, de általában ennél kicsit sötétebbnek látszik és néha egy kis olivás beütést is felfedezek benne. Első ránézésre egyszerű szürke, ami igazából bonyolultabb mint gondolnánk - és ami most "must have" darabbá teszi: tökéletesen passzol az őszi/téli meleg, puha és kötött dolgokhoz. 
Nem írhatok egy Barry M Gelly-ről anélkül hogy megemlíteném - ezek a lakkok szuper fényesek, nagyon tartósak (min 5 nap kopás nélkül) és a géles textúrának köszönhetően csodásan mutatnak a körmökön.


Ha már kicsit unjátok a sok bordót és a többi "kötelező" őszi árnyalatot (amiket én is nagyon szeretek persze), és kipróbálnátok valami mást - a Barry M Chai jó választás lehet a kísérletezésre!

Kapható: Nailland standok ( Árkád, Westend) és webshopTi milyen lakkot szerettek viselni most hogy beköszöntött az ősz hidegebb szakasza?

Kipróbálnátok a szürkét a körmeiteken?
7 megjegyzés:

 1. Épp a Paprika van a körmeimen, és imádom! Nagyon jó lett szerintem az őszi Gelly kollekció, örülök hogy nem csak nekem tetszik :) (bár gondoltam hogy nem csak nekem fog :D) Ez a szürke is nagyon szép, biztosan meg fogom venni!

  VálaszTörlés
 2. Csak egy szürke lakkom van, de jó lenne beszerezni más árnyalatokat is :) Ez pl. nagyon ígéretes :)

  VálaszTörlés
 3. Csak hogy én is szakmai legyek kicsit, nekem is a RAL 7032 szín jutott eszembe rögtön, ami valóban betonszürke. De szép nagyon, monitoron keresztül már-már kékes :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik ez az árnyalat!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon tetszik ez a szín!:)Valamiért szürke mániás lettem mostanában.:D

  VálaszTörlés
 6. Én jelenleg fekete lakk-mániától szenvedek, de nézegetve az ízléses képeidet, gondolkodóba estem, hogy ideje szürkére váltani...

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép, bár én így a képek alapján egy enyhe kékes színt is látok benne. Jelenleg nagy szürke körömlakk keresésben vagyok.Ha megtalálom számomra az igazit biztos, hogy a Lovely matt fedőlakkja kerül rá. :)

  VálaszTörlés

09 10