2014. augusztus 29., péntek

ESSIE - MINT CANDY APPLE


A Mint Candy Apple volt az első Essie lakk amit Horvátországban leemeltem a polcról, mert bár nem vagyok a menta manikűr nagy rajongója, azt gondoltam ha van olyan lakk ami meghódíthat ebben a kategóriában, ez lesz az. És persze igyekeztem a híresebb árnyalatokta megkeresni, mert mikor tényleg odakerülsz egy olyan állványhoz ahol vagy 100 gyönyörű Essie lakk sorakozik ráadásul 30%-os kedvezménnyel, akkor bizony mankóra van szükséged. 
Bár kellet kettőnknek egy kis idő a barátkozásra, de végül engem is hatalmába kerített, és ha az ismert "milyen lakkot is kenjek fel ma" dilemma előtt állok és fogalmam sincs, általában a Mint Cand Apple lesz a válasz. Egyszerre zöld, kék és kicsit szürke is ami lenyugtatja az árnyalatot és egy kis extra sikket csempész bele - talán ebben rejlik a varázsa is. Plusz mindenhez illik.  2 rétegben fed és felkenés után gyönyörű fényes ami sajnos megkopik később, de egy jó fedőlakkal ez is megoldható. A tartóssága miatt is kedvelem, 4 nap mosogatás, stb és még mindig hibátlan.

Mostmár csak az van hátra hogy kívánjak egy nagyot, vagyis azt hogy nálunk is legyenek ilyen hatalmas pultok amikben úgy el lehet veszni és alkalmam legyen a Mint Candy Apple-t újravásárolni. Mert biztos, hogy el fog fogyni, és van az a lakk amit pótolni kell.



Nektek melyik a kedvenc menta lakkotok?



6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép a színe. Az én kedvenc menta körömlakkom az essence show your feet, 2 rétegben nagyon jól fed és az eddigi legbombabiztosabb lakkom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jól hangzik, főleg egy Essence lakktól, sajnos nekem mindig rosz tapasztalataim voltak a márkával, d elehet hogy kipróbálom. Köszi a tippet! :)

      Törlés
  2. Van egy beauty uk menta lakkom, 4 éve vettem Angliában, azóta is használom, de csak ésszel, mert kb sírni fogok, ha elfogy. Akkor még nem is volt divat a menta, mindenki a csodájára járt. :) Hasonló színe van, mint a te essie-dnek, csak talán kicsit "piszkosabb", és az egyik legtartósabb lakkom. Gondolom azóta már lehet, nem is gyártják, meg amúgy sem tudom, honnan lehetne beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint igazi úttörő voltált! :) Beauty UK termékkel Horvátországban is találkoztam, mostmár nagyon sajnálom hogy nem szereztem be tőlük egy-két lakkot! :) Szerintem néhány hazai webshopban is érdemes lehet körülnézni, valami rémlik hogy egyiknél kapható a márka. Nagyon jól hangzik ez a piszkos menta, ebben is azt szeretem leginkább hogy nem az a kislányos árnyalat.

      Törlés
  3. Ez a lakk annyira gyönyörű!

    VálaszTörlés

09 10