2014. augusztus 26., kedd

ŐSZI GARDRÓBFRISSÍTÉS - NÉHÁNY DARAB AMIT BE SZERETNÉK SZEREZNI A KÖVETKEZŐ SZEZONRA

Én már egészen őszi lázban égek, divat szempontjából ugyanis abszolút a kedvenc évszakom -  a különböző kalapok, csizmák, sálak és kalapok, a végtelen kombinációk, ez az én terepem. Ennek jegyében már hetek óta kacsingatok az őszi darabok felé, és találtam is néhányat, amit nagyon szeretnék a gardróbom részének tudni. Leginkább kiegészítőkről van szó - kora ősszel még sok nyári darabot használhatunk és a kiegészítők azok, amikkel egy kis "hűvösebb" hangulatot lehet varázsolni az outfitjeinkbe. 

Egy fekete bokacsizmával sosem lőhetünk mellé, ez pedig nagyon kényelmesnek is tűnik, ami esőben, napsütésben végigkísérhet a következő hóbapokban. A poncho idén reneszánszát éli, aminek nagyon örülök, és bár két ehhez hasonó darab is lóg a szekrényemben, ez a hosszú fazon a csipkékkel és rojtokkal egészen elvarázsolt. A legnagyobb vágyam vitathatatlanul ez a táska - az idei ősz egyik divatszíne a piros mellett a mustársárga lesz és én nem is tudok ennek a színnek ellenállni, tökéletesen kiegészíti a sötét színeket és belecsempészhetjük vele a gardróbunkba a hulló faleveleket. És ott a kalap, ami bármilyen outfitbe egy kis sikket és őszies hangulatot varázsol. A kerek napszemüvegek iránti vonzalmamról már olvashattatok itt a blogon, most azt hiszem megtaláltam a tökéletes darabot. És már régóta vágyom valamilen gyöngyös kiegészítőre, hogy a póló-farmer kombinációkba egy kis eleganciát, nőisséget csempészhessek, ezen a gyűrűn most nagyon megakadt a szemem.

A kép alatti linkekre kattintva a Zara weboldalán megtaláltok minden információt a pontos árakkal együtt.Ti nekikezdetetk már az őszi gardróbfrissítésnek?
Milyen darabokat szeretnétek idén beszerezni?1 megjegyzés:

09 10