2014. március 18., kedd

Nail files | Rimmel 60 seconds Coralicious


Nagyon szeretem a korall színt és nagyon szeretem a Rimmel 60 seconds lakkokat. Azt hiszem nem véletlen, hogy a Coralicious az egyik kedvenc körömlakkom.:)

Nagyon örülök hogy ilyen jó az idő, hét ágra süt a nap, így nálam is előkerültek a vidámabb tavaszi-nyári színek a fiók mélyéről. Ezt a lakkot már tavaly nyáron is sokat használtam, a gyönyörű élénk, pirosba hajló korall színe miatt, és a szuper tartóssága is mellette szól. A száradási ideje is remek, kb. 10 perc alatt két réteggel készen is lehetünk, a finishe pedig nagyon fényes, szinte géllakk-szerű.

Már nagyon várom hogy az üzletekbe kerüljenek a Rita Ora közreműködésével készült új Rimmel 60 seconds lakkok, mert egyrészt nagyon szeretem ezt a formulát, másrészt gyönyörű pasztell árnyalatok is helyet kaptak az új kollekcióban, amiket már nagyon szeretnék kipróbálni. Addig is itt van nekem a vibráló Coralicious!:)



Ti milyen árnyalatú lakkal kezditek a tavaszt és a jó időt?
Korall-rajongók esetleg?:)



11 megjegyzés:

  1. nagyon szép lakk, tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van 60 Seconds lakkom (710 Alaska) és én is imádom a formuláját, a gyors száradását és a tartósságát. :)
    A korall színt szintén imádom, bár korall lakkom csak egy van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Alaska nekem is megvan, igaz a 60 seconds lakkok több mint a feléről elmondhatom ezt.:) Szerintem korallból sosem elég, idén is divat és egy nagyon sokoldalú szín, rengeteg gyönyörű árnyalattal.:)

      Törlés
  3. Nagyon szép lakk! nem tudod véletlenül a Rita Orás kiadás mikor fog a boltokba kerülni? Kíváncsi lennék rá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tudom, 17.-e volt a nemzetközi megjelenés hivatalos dátuma. Én már sok helyen néztem, de sajnos még sehol sem találtam nyomát sem. Ez nálunk már csak így megy, de remélem a hónapban azért már kikerülnek a polcokra. Én is kíváncsi vagyok rá, és nagyon várom már a pasztell lakkokat!:)

      Törlés
  4. még egy korall lakk rajongó jelentkezik! ;)
    bár nekem a nagyon bevált astor lycra családból van a kedvencem és picit lágyabb,pasztellesebb, de ez lényegtelen. ilyen 60 seconds lakkból egy bordóm van, két éve vettem nyáron fonyódon, de még sosem volt a körmeimen. köhömm, sajnos nem ez az egy lakk árválkodik nálam ily mostoha körülmények között. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljen!:) Az Astor lakkjait még nem próbáltam, de már sok jót hallottam róluk. Én nem bírnám ki hogy ne kenjem fel rögtön, főleg a lakkokkal vagyok így, azokat rögtön ki kell próbálnom.:) Biztos rengeteg lakkod lehet ha szegényeknek várakozniuk kell.:)

      Törlés
  5. Ez gyönyörű! Muszáj lesz beszereznem egy ilyen körömlakkot. Hol lehet Rimmel körömlakkot kapni és az árát is megtudhatnám? :)

    VálaszTörlés

09 10