2014. március 19., szerda

Clinique újdonságok - Acne Solutions Clinical Clearing Gel és Even Better Dark Spot Defense SPF 45




A Clinique tavasszal nem csak gyönyörű pírt varázsol az arcunkra az új Cheek Pop pirosítókkal, az arcbőrünk kezelésére is gondolt. Két új termékkel is jelentkezik a hónapban:  az Acne Solutions Clinical Clearing Gel-lel,  hogy a bőrünk pattanásmentes lehessen a tavaszi és nyári hónapokban is, és az Even Better Dark Spot Defense SPF 45-el, hogy hatásosan védekezhessünk a káros UVA és UVB sugarak ellen.




Acne Solutions Clinical Clearing Gel
A pattanásos bőr otthoni kezelésére kifejlesztett arcápoló, ami egy vezető, receptköteles pattanás-kezelő készítménnyel megegyező mértékben enyhíti a pattanásokat.  
Az Acne Solutions Clinical Clearing Gel egy exfoliáló, pattanás-gátló, faggyútermelést szabályozó és gyulladáscsökkentő hatást egyesítő 4-az-1-ben tiszító keverékkel (Clearing Complex-szel) kezeli a pattanásokat és akadályozza meg az újabbak kialakulását. Az egyedülálló, alkoholos és vizes alap gyors felszívódást biztosít, míg a varázsmogyoró víz csökkenti a felszíni olaj mennyiségét és összehúzza a pórusokat. 

Így működik a 4-az-1-ben tisztító keverék:
  • Pattanásgátlás: a szalicilsav a pórusokat eltömítő elhalt felszíni hámsejtek eltávolításával segíti elő a pattanások tisztulását és gátolja meg az újabbak kialakulását.
  • Faggyútermelés-szabályozás: a cukormoszat (Laminaria Saccharina) normalizálja a faggyútermelést.
  • Nyugtató hatás: a Gorgonacea (vörös korall) kivonat nyugtatja és hűsíti a bőrt, és enyhíti a bőrpírt.
  • Exfoliálás: a szalicilsav normalizálja a sejtmegújulás folyamatát. 
Arctisztítás után, helyileg és az arc egész felületén is alkalmazható, ezután ajánlott valamilyen olajmentes hidratáló használata.
Ajánlott fogyasztói ára: 5600 Ft (15ml) és 8400 Ft (30ml). 



Even Better  Dark Spot Defense SPF 45 
Az Even Better Dark Spot Defense SPF 45 egy gyengéd, könnyű fényvédő, mely az UVA és UVB sugarak ellen hatékony napi védelmet nyújtva akadályozza meg a sötét foltok, elszíneződések kialakulását. Mivel nem tartalmaz kémiai fényvédőt, nem irritálja a bőrt. Nem szárítja a bőrt, olajmentes, és minden bőrszín számára megfelelő. A formula könnyen siklik a bőrön és gyorsan felszívódik, hatására a bőr azonnal ragyogóbbnak látszik, kellemesebb érzetű, és megfelelően védett. A fényvédő nem kelt maszkszerű hatást és nem válik ragacsossá a bőrön.
Alapozó alatt is viselhető. 

Kétféle változatban kapható:
  • Sheer: színtelen, áttetsző 
  • Sheer Tint: enyhén színezett 

Ajánlott fogyasztói ára: 7400 Ft.



Én biztosan ki fogom próbálni az új, pattanás elleni gélt, nagy reményeket fűzök hozzá már így előre is. Ez a varázsmogyoró víz mint összetevő különösen jól hangzik.:)
Természetesen megosztom majd veletek a tapasztalataimat itt a blogon!:)

Mindkét termék márciustól kapható a Clinique szaküzleteiben.





3 megjegyzés:

  1. engem a fényvédő érdekelne, plusz az INCI-je :) nem tudod esetleg hol nézhetném meg?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Krémmánia egy jó forrás lehet az összetevőkhöz, de ott még nincs fent a krém, én legalábbis nem találtam meg. De a megjelenéssel hamarosan ide is biztosan kikerül majd. :) Más ilyen forrást sajnos nem tudok.

      Törlés
    2. köszi :) feltettem Krémmániára, aztán ha megjelenik, majd akkor megnézem az összetevőit. :)

      Törlés

09 10