2014. március 1., szombat

A legszebb tavaszi kollekciók #2 - Clinique Cheek Pop pirosítók
Az a helyzet állt elő, hogy egyszerűen nem tudom kifejezni szavakkal mennyire csodásak ezek a pirosítók! A virágminta, a színek, az új és különleges textúra, ehhez jön még a szokásos Clinique minőség - a Cheek Pop vitathatatlanul a tavasz legszebb pirosító kollekciója!:)

4 üde árnyalat kapott helyet benne:

Plum Pop: hideg-, kék tónusú szilva-pink szatén finisselBerry Pop: élénk, kék tónusú fukszia-pink szatén finisselPeach Pop: meleg tónusú, rózsaszín-korall szatén finisselGinger Pop: piros tónusú korall szatén finisselMindegyik árnyalat gyönyörű és minden külföldi blogon dicsérik az új textúrát - az egyenletes felvitelt, a gazdag pigmentáltságot és a könnyű eldolgozhatóságot. De persze nem lehet szó nélkül hagyni a csomagolást és ezt a gyönyörű virágmintát sem - a friss, tavaszi hangulat garantált. 

Swatchok és vélemény, sok képpel:A Cheek Pop kollekció várhatóan március 17.-én kerül ki a szaküzletek polcaira. 


Az én kedvencem a kollekcióból a gyönyörű mély korall árnyalatú Ginger Pop. 

Ti melyiket választanátok?
6 megjegyzés:

 1. Választani ezek közül a szépségek közül? Komolyan nehezemre esne :))) A pirosító mintája egész egyszerűen azonnal elrabolta a szívemet, nincs mit tenni :D Majd élőben is meglesem ezeket a kis szépségeket, mert nem fogok tudni szó nélkül elmenni mellettük.
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye mennyire gyönyörűek! :) És annyira dicsérik őket, már alig várom a megjelenést, megyek is rögötön a Ginger Pop-ért. :D

   Törlés
 2. A Plum Pop színt már kinéztem magamnak. Alig várom, hogy a boltokba kerüljön és közelebbről is megvizsgálhassam... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Detto :) Csak ugye a Ginger Pop a szívem választottja. Na ne áltassam magam, az egész kollekció kell ahogy van! :)

   Törlés

09 10