2014. március 17., hétfő

Garnier Pure Active arcradír aktív szénnel



Egy ideje szeretnék már írni erről az arclemosóról, ugyanis az egyik kedvencem jelenleg, már a második tubust vásároltam újra belőle. És ha egy ilyen jó termékkel találkozom, akkor azt természetesen meg kell osztanom a blog olvasóival.:)

A Garnier Pure Active arcradírt a zsíros, tartósan problémás bőr tisztítására alkották meg. Hatóanyagai az abszorbens és tisztító aktív szén és az antibakteriális szalicilsav. Tisztít, csökkenti a faggyúfelesleget és hámlaszt, hosszú távon pedig segíti a pattanások és foltok eltávolítását.

Igazából ezt az arclemosót nem én vettem le elsőként a polcról, hanem a párom, így neki köszönhetem ezt a felfedezést. Szkeptikus is voltam kezdetben, de igazából már az első használat alkalmával éreztem, hogy ez egy csodás barátság kezdete lehet.:)
A krém átlátszó és gél állagú, tele kis fekete szemcsékkel, amik a radírozásra hivatottak. Az illata olyan "tiszta", kicsit mentolos és halványan egy kis uborka is érződik rajta. A bőrön nagyon könnyű eloszlatni, a benne lévő szemcsék pedig nagyon gyengédeden teszik a dolgukat.
Amit nagyon szeretek benne, és már az első használat után is szembeötlő, az az alapos tisztító hatása. Hibátlanul eltávolítja a sminket és bármilyen szennyeződést az arcról, sőt a mitesszereket is. A benne lévő szemcsék pedig nagyon kíméletesen radíroznak, ami segít a bőr napról napra való megújulásában. Az eredmény tiszta, friss, csillogásmentes bőr, ami készen áll a arcápolás következő állomására.
Tisztításból és hámlasztásból tehát csillagos ötös, a pattanások elleni harcban szerzett érdemeiről azonban már nem tudok ennyire biztosan nyilatkozni. Az egyértelmű, hogy nagyon jót tesz a problémás bőrrel, mattítja  azt és a pórusokat is összehúzza egy kicsit, de azt hiszem a problémák megszüntetését nem várhatjuk tőle. 
Mindenesetre a vegyes / problémás bőrűeknek remek választás lehet, mint alapos arctiszttó és kíméletes arcradír. 

Én nagyon megkedveltem a használata során, és az előbb említett bőrtípusokkal rendelkezőknek csak ajánlani tudom a Granier Pure Active szenes arcradírját.

Teljes ár: kb. 1600 Ft




6 megjegyzés:

  1. Én is ezt használom épp, nagyon jó termék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy neked is bevált, bevallom nem is hittem, hogy ennyire megszeretem majd. :)

      Törlés
  2. Köszönöm a bejegyzést, szerintem kipróbálom én is, mert eddig még nem igazán találtam hatásos terméket a problémáimra számomra is elfogadható áron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam ezzel, és igazából már nem is keresgettem ebben az árkategóriában, mert eddig sajnos csalódtam a hasonló termékekben. Szerencse, hogy a barátom rátalált erre a kis kincsre! :) És ami a legjobb, hogy sokszor lehet akciósan kifogni itt-ott.;)

      Törlés
  3. És ha jól láttam ma a Rossmannban most akciós is, nagyon jókor jött ez a teszt.
    Szemeztem vele, de nem tudom mennyire szárít?! Köszi a tesztet!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is láttam az akciót, el is kapkodták az összeset.:) Kicsit érezni hogy húzódik a bőr a használata után, de nem vészesen, utána szoktam valamilyen micellás vizet használni, és akkor ez az érzés teljesen elmúlik. Aztán hidratálás, és kész, puha a bőröm.

      Törlés

09 10