2014. március 24., hétfő

Chanel Le Blush Créme De Chanel - Intonation



Az idei tavaszi kollekciók közül a Chanel-é volt az ami teljes egészében lenyűgözött - élénk pirosítók, gyönyörű tavaszi árnyalatokban pompázó rúzsok és lakkok. Természetesen a Notes de Ptintemps kollekció néhány darabja rögtön a kívánságlistám elejére került: a Charivari körömlakk, a Melodieuse Rouge Allure és az Intonation krémpirosító. Az utóbbi kettő nagy örömömre az enyém is lett, elsőként a kollekció talán legkiemelkedőbb darabját, az Intonation-t szeretném megmutatni itt a blogon. :)

A csomagolás elegáns és sikkes: fekete-arany doboz, benne egy fekete bársony tok óvja a krémpirosítót, aminek kinézete szintén klasszikus Chanel. Egy kis gomb megnyomásával nyitható a kis fekete dobozka, amiben magán a pirosítón kívül egy nagyobb tükör is helyet kapott.

Azt hiszem a képek jól tükrözik mennyire élénk és vibráló az Intonation, de félelemre természetesen nincs ok, a bőrön friss, üde hatást keltő meleg tónusú korall árnyalattá szelídül. Azért felvitelnél nem árt az óvatosság, a pirosító nagyon pigmentált, így könnyen "sok" lehet. Érdemes az ujjunkkal felvinni, így érezhetjük talán leginkább a mennyiségeket: három kis pötty az orcánkra elég is lehet, de persze a szín építhető a kívánt intenzitás eléréséig. Nekem ez a módszer vált be leginkább. Először olyan kevésnek tűnt ez a 2,5 gramm a nagy fekete dobozban, de most már tudom hogy napi használat mellett is szinte lehetetlen lesz a végére érni. Persze ez nem is áll a szándékomban.:)


Az erős pigmentáltság mellett nagyon könnyű eldolgozni, és egyenletes eredményt elérni az ujjainkkal is. Az állaga kezdetben krémes, aztán púderessé válik, a finishe pedig a matt és a szatén köz helyezkedik el valahol. A tartóssága lenyűgöző, egész nap a helyén marad és a szín intenzitása sem csökken az órák folyamán. A hétvégén a legjobb barátnőm esküvőjére voltam hivatalos, ahol ezt a pirosítót viseltem és egész nap nem volt szükség a frissítésére. De persze a toknak és a jó minőségű doboznak köszönhetően gond nélkül magunkkal lehet vinni, nem lesz bántódása.


Nagyon örülök, hogy a smink kollekcióm tagjának tudhatom ezt a pirosítót - gyönyörű, tartós, élénk, üde, korall - mit kívánhatnék még? :)





8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Van néhány korallos pirosítóm, de azt hiszem ez a legszebb mind közül. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép! :)
    Én az őszi színeket nézegettem, szuper az állaguk, tetszik ahogy a krémesből átmegy púderesbe, nagyon különleges, de nem találtam számomra megfelelő színt, nekem nem állnak jól az erős színek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ebbe az árnyalatba rögtön beleszerettem, ezért nem is nagyon nézegettem több színt. De persze mindig elkalandozok a Chanel pult felé, és épp tegnap láttam visszafogottabb színeket is, de sajnos a nevüket nem néztem meg. Az állaguk, a finishük és a tartósságuk lenyűgöző, egész nap megmaradó intenzitás - azt hiszem ezek olyan pirosítók amikbe érdemes befektetni. :)

      Törlés
  3. Fantasztikus *-* x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

09 10