2014. március 15., szombat

Bourjois Rouge Edition Velvet - teszt, fotók, swatchok, videó



Úgy siklanak az ajkakon mint egy könnyű szájfény, a pigmentáltságuk egy erősen fedő rúzsé, a tartósságuk lenyűgöző, mindez matt fnish-sel - a Bourjois valami egészen újat és különlegeset alkotott az új Rouge Edition Velvet folyékony rúzsok formájában. Már az első sajtóhírek óta vártam hogy kipróbálhassam ezt az új formulát és azt kell hogy mondjam nem csalódtam, épp ilyen lenyűgözőnek képzeltem őket. :)

A textúrájuk az ajaklakkokéhoz hasonló, nagyon krémes és sűrű. A felvitelnél érdemes erre odafigyelni, és lehúzni a felesleget az applikátorról, hogy ne kerüljön túl sok krém az ajkunkra. Az applikátor csapott alakja nagyon megkönnyíti a felvitelt, tökéletes pontossággal lehet vele dolgozni. A krém, mert valójában az amíg a szánkra nem kerül, extra pigmentált, teljesen fedi az ajkakat és a színek is nagyon élénkek, a nude árnyalatok esetében is.
Kialakítottam egy kis taktikát a felvitelhez, nekem így vált be a legjobban: egy vékony réteget viszek fel az alsó ajkakra, majd összezárom a szám, így felülre is kerül a rúzsból, ez ad egy kis alapot, amire aztán felviszek még egy kis rúzst, miközben megrajzolom a pontos vonalakat és kész is. Ez segít abban, hogy a rúzs még tartósabb és egyenletes legyen, illetve azt tapasztaltam, hogy minél vékonyabb rétegben viszem fel, annál kényelmesebb viselni és a matt hatás is hamarabb alakul ki. 
Érdekes, hogy a rúzs a felvitelt követően még néhány percig fényes, és egy kis idő elteltével alakul csak át mattá. Ez az idő ahogy írtam, tapasztalatom szerint nagyban függ a felvitt réteg vastagságától. Ha nem akarunk várni, egy zsebkendővel felitathatjuk a még krémes részt és rögtön gyönyörű matt finisht kapunk!:)
Miután már fent van a rúzs és a matt hatás is kialakult már, tulajdonképpen semmit sem lehet érezni. A legkényelmesebb rúzs amit valaha viseltem, teljesen meg lehet róla feledkezni. Ugyanakkor a szín intenzitása semmit sem változik az idő teltével! És ami a legjobb, a tartósság: ivás, evés, csókbiztos és hosszú, hosszú órákig nincs szükség frissítésre. 

bal felsőtől óramutatóval megegyezően: Hot Pepper, Frambourjoise; Peach Club; Nude-ist

Az új rúzsok 8 árnyalatban kaphatóak, a pirostól a barackon át a nude rózsaszínig, így biztosan mindenki talál majd a kedvére való árnyalatot. Én a kollekció felét, 4 színt teszteltem: 07 Nude-ist, 04 Peach Club, 03 Hot Pepper, és 02 Frambourjoise. Ezeken kívül még kapható: 01 Personne ne rouge: klasszikus piros; 05 Olé flamingo: vibráló pink; 06 Pink Pong: vibráló fukszia és 08 Grand Cru: mély bogyószín.

Mindegyik árnyalat nagyon pigmentált és élénk, telt színek jelennek meg az ajkakon is, ugyanakkor elég összetettek is. A képeken is hol az egyik oldaluk, hol a másik kerül előtérbe, egyik sem egyszerűen piros vagy pink vagy barack, inkább egy kis ez és egy kis az is. A Frambourjoise árnyalatot például meg sem tudnám másképp határozni mint Frambourjoise -a piros, a pink a bogyó színek, és a rózsaszín egy egyedülálló keveréke ami mindenkin egyedi árnyalatot kap majd. :)




02 Frambourjoise: a piroshoz közelebb álló rózsaszín. Világosabb bőrűeken csodásan fog mutatni ez a különleges árnyalat!

03 Hot Pepper: a kollekció egyik vibráló tagja. Egy pirosba hajló narancs rúzs, ami valósággal kiált a nyári napsütésért! :) 

04 Peach Club: a hamvas barack és a frissen nyíló üde rózsa keveréke, egy kis gyümölcsös beütéssel. Minden bőrtónuson remekül fog mutatni ez az árnyalat, ami a nappali és az esti sminkhez is tökéletes választás lehet.

07 Nude-ist: nude rózsaszín, éppen annyi barna árnyalattal ami ahhoz a bizonyos pluszhoz kell. A füstös szemek tökéletes kiegészítője.




A Bourjois Rouge Edition Velvet rúzsok március 17.-étől lesznek kaphatóak az üzletekben.
Az árnyalatokat megtaláljátok a Bourjois Pinterest oldalán, és most egy rúzst meg is nyerhettek ha játszotok a Bourjois Magyarország facebook oldalán.



Készítettem egy videót is ami azt hiszem elég jól reprezentálja mennyire ragaszkodóak az új rúzsok. A karomon lévő swatchokat elsőként meleg vízzel, majd egy olajos tusfürdővel próbáltam lemosni. Végül a mintákat csak sminkelmosóval sikerült teljesen letörölni.





Amint alkalmam lesz rá jelentkezem a másik 4 árnyalattal is. ;) 
Addig is kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok az új Rouge Edition Velvet rúzsokról, kipróbáljátok majd őket? Melyik árnyalatot választanátok a 8 közül? :)



18 megjegyzés:

  1. .huha, azt hiszem ezek sikeresek lesznek, koszi a tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is van egy ilyen érzésem :) De hiszen csodásak is, nekem minden nap nagy dilemmát okoz melyiket nejem fel...:D

      Törlés
  2. Köszi a tesztet, az első 2 egyből megfogott, nagyon ígéretesen hangzik a te szemszögedből, kedvet kaptam, hogy én is kipróbáljam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ,remélem neked is legalább ennyire tetszenek majd?:) Én nem is tudok kedvencet választani, mind annyira szép...:D

      Törlés
  3. Ó de szépek és még a minőségük is jó, jaaaaj :D, nem baj, nem baj, matt rúzsokból sosem eléég :) Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "matt rúzsokból sosem elég" - ez tetszik!:D Tényleg hihetetlen a minőségük, nekem legalábbis nagyon tetszik ez az új formula és ez a bársonyos matt hatás...hát igen!:) Valahogy van egy olyan érzésem hogy neked a Pink Pong fog majd leginkább tetszeni, kíváncsi vagyok bejön-e majd.:)

      Törlés
  4. Nagyon szépek, ebből a kollekcióból én is be fogok szerezni 1-2 darabot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp megéri, már csak a gyönyörű színek miatt is. :D

      Törlés
  5. Innen a 07 Nude-ist tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Nude-ist tényleg gyönyörű, nem vagyok nude rajongó, de ez az árnyalat nagyon megfogott engem is. Mondanám hogy a kedvencem, de ha kényszerítenének sem tudnék közülük választani.:)

      Törlés
  6. Nem is tudok választani annyira szépek! Alig várom, hogy lecsekkoljam élőben őket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reggelente nekem is komoly fejtörést okoz melyiket válasszam, és ez még "csak" a kollekció fele
      ...:D

      Törlés
  7. Ezek tényleg gyönyörűek! Még semmilyen Bourjois termékem sincs, de most azt hiszem, lesz egy-kettő. :D

    VálaszTörlés
  8. Igen, nagyon eltalálták ezeket a színeket!:) Érdemes a Bourjois-nál körülnézni, mert sok remek termékük van, a legendás pirosítóik, az alapozóik szuperek és ár/érték arányban is verhetetlenek, a Rouge Edition rúzsok is nagyon jók, és persze itt vannak az újdonságok is!:) De még sorolhatnám ,egyszer talán készítek egy ilyen posztot: Best from Bourjois.:)

    VálaszTörlés
  9. A teszted alapján annyira megfogott, hogy egyből mentem is a Douglas-ba megvenni. Közölték, hogy még nem kapták meg a szállítmányt... ennyire trendkövető régen voltam :) azóta eltelt egy hét és sikerült beszereznem a Peach Club árnyalatot, amit azóta is imádok! Köszönöm, hogy megmutattad őket, hiszen boldogabbá és vidámabbá teszik a napomat és mások is felfigyelnek rá.

    u.i.: ajjajj, megláttam a Chanel pirosítós tesztedet... elvesztem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mindenhol kutattam őket 17.-e után, kicsit lassan pakolták ki, de most már úgy látom mindenhol ott sorakoznak szépen a polcokon. :) A Peach Club az egyik legszebb árnyalat, örülök hogy neked is így bevált ez a rúzs és hogy szereted használni. Ezzel Te tetted vidámabbá az én napomat, köszönöm! :)

      Bizony, ebbe a Chanel pirosítóba könnyű beleszeretni, tapasztalat. :D

      Törlés
  10. Nálad találkoztam ezekkel a csodákkal először is, azután megnéztem őket élőben és még jobban kívánatosak. 8 szín van, annyira szépek, hogy képtelenség közülük választani. Azt tudom, hogy most Glamour napokon beszerzem a Peach Clubot, utána meg szép sorban a többit.
    Egyébként nagyon jó teszt lett :)

    VálaszTörlés
  11. elnezest a zavarasert...nem tudjatok hol tudom mind a nyolcat beszerezni es mennyiert?
    Fehervari Peter

    VálaszTörlés

09 10