2013. december 17., kedd

Karácsonyi kívánságok - "makeup edition"







Újabb kívánságlista. És még hány ilyet tudnék összeállítani! :) 
Ez a lista last-minute tipp is egyben, sok rajta szereplő termék könnyen beszerezhető, akár még a hét végén is. 


Eredetileg olyan "apróbb" dolgokat szerettem volna összeszedni amik nem a több tízezres kategóriába tartoznak, de mégis a maguk nemében kicsit magasabb értéket képviselnek, ezért lehetnek tökéletes ajándékok. Például egy Bobbi Brown körömlakkot nem vennék meg csak úgy magamnak, mert a körömlakk kategóriában drága, de  nagyon örülnék neki a fa alatt. :)



Bobbi Brown Makeup Manual: A sminkelni szeretők egyik bibliája. A kezdőktől a profikig mindenki talál benne hasznos tanácsokat és útmutatót a tökéletes smink elkészítéséhez. Egészen az alapoktól megtalálunk benne mindent, rengeteg fortély elsajátítható belőle. Ó nagyon szeretném!:)

Bobbi Brown Dark Chocolate Ink: A Bobbi Brown szemhéjtusai híresek: tartósak, intenzívek a színeik, és csakúgy siklanak a szemhéjon. Régóta vágyom egy szép barna tusra és mikor megláttam ezt a chocolate kollekció részeként, rögtön beleszerettem. Elég sötét ahhoz hogy látványos maradjon és elég barna ahhoz hogy finomabb hatást kapjunk mint egy fekete tus esetében. Kiváló választás lehet munkahelyre vagy a hétköznapi smink megkoronázására. 

Mac All That Glitters: Természetesen van egy jó hosszú listám a vágyott Mac szemhéjpúderekről, aminek talán vége sincs, mint a mesében. Ennek a tetején az előkelő első helyen az All That Glitters áll. Csillogó arany-bézs ami megnyitja a tekintetet és életet visz a sminkbe. Mindenhez passzol, de egyedül is nagyon jól mutat, vagy párban mondjuk a Bobbbi Brown tussal.... A szemhéjpúderek jolly jokere. 

Bobbi Brown Siren Red körömlakk: A tökéletes piros. Az Old Hollywood kollekció részeként jelent meg 3 másik gyönyörű lakk társaságában. A kollekcióhoz híven a lakk maga a hollywoodi glamúr, olyan árnyalat ami egy partin tökéletesen kiegészíti a kis feketét. És egy ilyen piros minden lány gyűjteményében ott a helye.

Bourjois Healthy Glow krémpirosító: A Bourjois ismét fantasztikusat alkotott és a már jól ismert és szeretett little round pot-okon kívül krém állagú pirosítókkal rukkolt elő a nyáron. Sajnos itthon még nem kapható, de rengeteg helyről megrendelhetjük. Ez a 02-es árnyalat barackos-korallos, ami a nevéhez híven egészséges színt és fényt kölcsönöz az arcnak.

The Body Shop Honey Bronze szárazolaj: Bár a nyári, bronzos kollekció része ez a szárazolaj egy igazi "must have" ha egy kis ragyogást szeretnénk csempészni a megjelenésünkbe. A strandon, egy buliban vagy akár az esküvőn is tökéletes ahhoz a kis extrához ami ilyen alkalmakkor szó szerint emeli az alkalom fényét. :) Ráadás: az illata is igéző. Nem ragad, nem potyog, és nem csillámok tömkelege, inkább finom fény egy gyönyörű kis üvegbe zárva.

Yves Saint Loren Touche Eclat: Ikonikus termék amivel másodpercek alatt kiemelhetünk, elfedhetünk és ragyoghatunk kicsit. Én sokszor látom az arcom fáradtnak és ez a highlighter tökéletes lenne arra, hogy egy kis életet leheljek bele, főleg reggel. :) 

Urban Decay Naked Basics: Az egyik legjobb matt paletta, amiben minden alapszín megtalálható amire szükségünk lehet a sminkünk elkészítéséhez. Igazi alapdarab. Régóta kívánságlistás.

Barry M Matte Vanilla:  Matt, nude, világos piszkos rózsaszín. Gyönyörű. És már kapható a Nailland-nél! Lehet hogy magamnak ajándékozom idén. :) A Barry M matt családjába még másik 4 lakk is tartozik. Ezekkel az elegáns nude színekkel egyszerűen nem tévedhetünk.



Bár a személyes kedvenceimről van szó, azt hiszem a lista szereplőivel egyszerűen nem tévedhetünk ha ajándékozásra kerül a sor. Minden tagja igazi telitalálat, bármelyik lány kollekciójának igazi kincseivé válhatnak. 

Remélem nyújthattam egy kis inspirációt a last-minute vásárláshoz, vagy épp a meglévő ajándékok mellé elfér még egy-két apróság. :) 





8 megjegyzés:

  1. A Basics paletta nagyon jó, ha sikerül szert tenned rá, szeretni fogod. És menthetetlenül beleszerettem abba a Barry M lakkba *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, érzem hogy nagyon szeretném a Basics-et! :) Veszélyes ez a Barry M, az biztos. Én lehet hogy holnap valami titkos erő folytán a Nailland felé veszem az irányt... :D

      Törlés
  2. nekem van Bobbi Brown szemhéjtusom és imádom...:) minden nap használom és már elég régóta megvan, szóval nagyon sokáig elég lesz és tényleg tartós is ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az infókat! Most már még jobban vágyom egy Bobbi tusra! :)

      Törlés
  3. Nekem van Yves Saint Loren Touche Eclat highlighterem de nekem inkább kiemeli a sötét karikákat mintsem hogy elfedné...lehet velem van a baj de én nem szeretem.:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos nem veled van a baj, nálam is volt olyan hogy kipróbáltam valamit amit agyon dicsértek de az én reakcióm max. a Meh + vállrándítás volt. :) Van ilyen. Azért letesztelném magamon szívesen.

      Törlés
  4. Imádom az ilyen olajakat, télen is jók, vállra, dekoltázsra, sőt akár hajra is. Az a BarryM lakk tényleg jónak tűnik. Én meg most adtam le egy Naillandos rendelést....na majd legközelebb :))
    Az YSL korrektorra én is vágytam, de itt-ott olvastam hogy szem alá tényleg nem a legjobb, bár abszolút kult holmi...végül én egy Beyut vettem amivel meg is vagyok elégedve, bár nincs összehasonlítási alapom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig is vágytam olyan királylányosan ragyogó hajra...:) Erre az olajra csak egyre jobban fáj a fogam. A Barry M képeken gyönyörű, már nagyon kíváncsi vagyok rá élőben hogy mutat. De valahogy nem hiszem hogy csalódni fogok benne! :) A Nailland-nél hihetetlen mennyi csodás lakk van, kíváncsi vagyok miket rendeltél ebben a körben!
      Érdekes ez hogy vannak ilyen termékek amik nem is biztos hogy valóban annyira jól működnek és sokaknál nem jönnek be, mégis körbeveszi őket valamiféle legendás légkör amit nem is nagyon lehet lerombolni. És pont ez a legenda csábító...De mindig jó ha találunk egy jó ha nem jobb alternatívát, nem mellesleg az ár sem utolsó szempont.

      Törlés

09 10