2013. december 6., péntek

Ragyogó nyereményjáték - sorsolás és a nyertes

Sziasztok! Facebookon már lehet hogy láttátok néhányan, megtörtént a sorsolás és kihúztam a nyertes nevét, aki nem más mint Enikő Széles! Ezúton is gratulálok neki!


Szeretném mindenkinek megköszönni a részvételt, 39-en játszottak, aminek nagyon örülök! Sok új olvasóval gazdagodott a Szépséglabor és a Facebookon is egyre gyarapszik a követők száma, ezt is köszönöm! Remélem a jövőben ez a tendencia folytatódik majd és egyre többen leszünk itt! Én igyekszem majd érdekes és hasznos dolgokkal előrukkolni, hogy sose unatkozhassatok ha itt vagytok a "Laborban". :)

A sorsolást nagyon élveztem, rendesen izgultam mikor kihúztam a nevet, ez a klasszikus módszer nekem nagyon tetszik. A neveket többször is leellenőriztem, mindenki annyiszor került a kalapba ahány esélyt szerzett. Természetesen csukott szemmel zajlott a sorsolás és előtte jól megkevertem a kis cetliket. Remélem bíztok bennem és legközelebb is fogtok mert ez így legalább nekem is izgalmas volt kicsit: :)

Ha bármilyen kérdésetek van, írjátok meg bátran! Persze azt is megírhatjátok mit hozott nektek a Télapó! :)Boldog Mikulás-napot kívánok mindenkinek! :)
A sorsolás:4 megjegyzés:

09 10