2013. december 19., csütörtök

Karácsonyi körmök - "Be Bright"


Talán a legszebb manikűröm született meg egy véletlen folytán nemrég. A Barry M lakkok közül nagyon csábított a Gold Foil, egy csodás metál arany szín ami egészen olyan hatást kelt mintha szó szerint arannyal vontuk volna be a körmünket. Aztán eszembe jutott, mintha lenne valami hasonlóm. És tényleg a Maybelline Colorama 108-as árnyalata szinte a pontos mása. Kellemes felfedezés. Majd megláttam az asztalomon a tavalyi karácsonyi kollekcióhoz tartozó Orly Halo-t, ezt a gyönyörű szikrázó fedőlakkot és felkentem az aranyra. Az arany alap és az ezüstös csillámok tökéletes kombinációja született meg. Kicsit talán olyan mint egy ragyogó arany gömbdísz. 


Bár nem feltétlenül korlátoznám az ünnepekre, karácsonykor igazán aktuális lehet egy ilyen elegánsan csillogó manikűr. Talán én is ezt fogom viselni.U.I: a blog facebook oldalán több képet is találhattok a manikűrről
6 megjegyzés:

  1. Ó, mennyire szépséges ez a halo! *.*

    VálaszTörlés
  2. ohh gyönyörű nagyon!!! Nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon odavagyok most az ezüst-arany kombóért, pár napja el is játszottam a gondolattal,hogy alkotok valami hasonlót, de inkább nem fáradtam vele :D Nagyon tetszik :)))

    VálaszTörlés

09 10