2013. december 14., szombat

Karácsonyi kívánságlista - "the big ones"





Eljött az idő, hogy összeállítsam az én kis kívánságlistámat, hisz már csak 10 nap van karácsonyig. Bár ha jobban belegondolok, lehet hogy kicsit kések ezzel a lista-dologgal. Na de nem is én lennék ha időben írnám össze mit szeretnék. :) 
Ebben a körben a nehézbombázók kaptak helyet, vagyis a drágább dolgok. Az "Annyira, de annyira jó voltam idén hogy az csak na!" kategória. Bár ez nem igaz rám, azért nagyon örülnék bármelyik képen szereplő dolognak. :)


1. Naked 3 paletta: Biztosan sokan ismeritek a Naked családot, és valószínűleg azt is tudjátok, hogy nemrég új taggal bővült a híres paletták sora, a Naked 3-al. 12 gyönyörű, rózsaszín-tónusú szemfesték. Kiváló minőség. Ami fura, hogy nem szeretem a rózsaszínt, nem is nagyon hordom, a szememen főleg nagyon ritkán, de.... teljesen megbabonázott! :) A Naked 1-et szeretem és mostanában sokat is használom, talán ez a hirtelen jött vonzalom oka. Na meg az új paletta körül zajló őrület.:) Mindenesetre azt hiszem bármelyik sminkelni szerető lány örülne ha karácsonykor a fa alatt találná a Naked 3-at! :)

2. Chanel no. 5: Ikonikus és megosztó. Sokaknak nem tetszik az illata, azt mondják túl klasszikus vagy hogy csak az idősebb nőkhöz illik. Én abba a táborba tartozom akik szeretik. Nem is kicsit! :) Tetszik benne hogy annyira más; különleges, rögtön felismerhető, egyedi illat. A története és a benne rejlő filozófia pedig igazán inspiráló. Szívesen viselném, az ágyban is. ;D

3. Babyliss New Big Hair: Talán ez első a listámon. Egy forgókefés, meleg levegőt fújó styling eszköz. Szárít és egyszerre formázza a hajat, Katalin hercegné stílusú loknikat érhetünk el vele percek alatt. És még kíméli is a hajat. Megkönnyítené a mindennapokat. Mire vágyhat még a lány?! :)

4. Kindle: Rengeteget olvasok, és az utóbbi időben főleg ebook formátumban, leginkább a telefonomon, aminek elég kicsi a kijelzője. Így nagyon örülnék egy Kindle-nek. Kíméli a szemet és a könyv-élményről sem kell egészen lemondani. Le sem tenném, azt hiszem. :)

5. Apple Ipad mini: A másik dédelgetett álmom. Mire használnám? Blogok olvasására, például tökéletes lenne! :) Viccet félre téve nagyon hasznos kis eszköz; olvasás, képszerkesztés, filmnézés az ágyban, stb. szóval rengeteg funkcióval rendelkezik természetesen. Ő lenne Mini Me. :)


( Árakat nem írtam mert az nagyban függ az üzlettől vagy webshoptól amitől éppen vásárolunk. A Naked 3 paletta és a Babyliss New Big Hair sajnos itthon nem kapható / webshopok, ebay. )



Hát ez az én kis listám, bár fele annyira sem voltam jó ahhoz, hogy róla bármelyik dolog a fa alá kerülhessen! :) 
De a karácsony kicsit az álmodozás ideje is, na meg persze a csodáké....




8 megjegyzés:

  1. A kindle szuper dolog, mondjuk én még nem nagyon szoktam át rá, de rajta vagyok a dolgon. Nagyon szeretem a könyveket, mint tárgyat, de az, hogy egy ilyen kicsi kütyün elfér a fél városi könyvtár, az elég kecsegtető:D Nagyon kényelmes a használata, és persze össze sem hasonlítható a telefonos olvasással, régen én is műveltem azt, de azért ez egész más.
    Jaj, egy Naked palettát én is szeretnék, mondjuk a kettest. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem a"klasszikus" könyv formátumot, az igazi olvasási élményt még mindig ez jelenti számomra. De ahogy írtad elég nagy plusz, hogy sok jó elfér egy kis helyen. :) Remélem majd leválthatom a telefont, képes voltam rajta elolvasni a teljes Trónok harca sorozatot, az Éhezők viadala trilógiát és még sorolhatnám. Szóval elkéne egy Kindle.
      A Naked 2 is annyira szép, talán az a legjobb paletta. Szerintem akkor lenne teljes a béke ha mind a 3 plusz a Basics is ott lapulna a sminkes fiókban. :D

      Törlés
  2. A Naked 3 nálam is listás, bár verseng a Sigma Enlight palettájával, mert az is csodás natúr palettának ígérkezik... Egyelőre beérem a szuper ajándékba kapott Oriflame palettámmal, de biztosan az enyém lesz valamelyik nagytestvére is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos hogy szebbnél szebb nude palettákból lehet válogatni manapság. Engem még a The Balm Nude Nude is nagyon csábít, és a Clinique is előrukkol a jövőben egy ígéretes darabbal. Hát igen....:) az Oriflame paletta milyen?

      Törlés
    2. Az Oriflame-es palettát imádom, de lesz majd teszt a blogon a hétvégén. Egyébként pedig még a SIgma paletta is érdekel, ami most jött ki Enlight néven :-)

      Törlés
  3. Parfüm kivételével bármelyiket elfogadnám :P :)

    VálaszTörlés
  4. A Kindle-t imádnád....eleinte én is berzenkedtem ellene, aztán egyszercsak kaptam egyet. Na azóta teljesen odavagyok érte, mindenhová magammal viszem :)

    A Naked3 meg nekem is nagy vágyam, mert én meg kimondottan szeretem a rózsaszíneket

    VálaszTörlés

09 10