2013. december 2., hétfő

Karácsonyi ajándékötlet #1 - Egy tökéletes este...





Ezt a kis ajándékcsomagot egy szülinapi ihlette, amit a barátom nővére kapott és én állítottam össze neki néhány nagy kedvencemből. Igazából csak utána jutott eszembe, hogy a kis csomag tartalma egy tökéletes, kényeztető este lehetőségét rejti magában. :) Ebből a szemszögből "élményt" ajándékozhatunk, aminek karácsonykor is nagyon örülhetnek a szeretteink. Így született meg ez az ajándékötlet, a Tökéletes este...


  1. Egy kellemes meleg zuhany az Yves Rocher limitált kiadású karácsonyi tusfürdőjével. A kakaó és a narancs illata ellazít, a benne lévő csillámok pedig karácsonyi hangulatot varázsolnak. A tusfürdőnk egész télen gyönyörű dísze lehet a fürdőszobának.
  2. Zuhany után sem kell megválnunk a finom illatoktól. A Yankee Candle Sugared Apple gyertyájának illata betölti a szobát, a cukros alma ellazít és egy kis téli varázst kölcsönöz az estének.
  3. A kakaó, narancs és alma illata mellé remekül passzol a vanília. A The Body Shop Vanilla Bliss testvaja bársonyosan puhává teszi a bőrt és a lelket is megmelengeti egy hideg téli estén.
  4. Egy tökéletese estéből nem hiányozhat az édesség, és mi sem lenne stílusosabb mint néhány macaron elfogyasztása. A La Praline üzleteiben számos íz- és színkombináció és közül válogathatunk, és a macaronok gyönyörű kis csomagba kerülnek. Nyissuk ki a kis trendi dobozkát és merüljünk el az ízélményben!


Valahogy így képzelek el egy tökéletes, relaxáló estét, ahol csak én vagyok és az illatok, színek, ízek. Ez az élmény remek ajándék lehet barátnőnek, lánytestvérnek, de persze anyukának is. Természetesen magatokat is meglephetitek egy kis kényeztetéssel! ;) 

Érték: Yves Rocher kakaó & narancs csillogó tusfürdő 1390.-; Yankee Candle Sugared Apple kis üveggyertya 2890.-; The Body Shop Vanilla Bliss testvaj  50 ml 1990.-; La Praline macaron 300 Ft. / db



Remélem tetszett ez az ajándékötlet és tudtok egy kis inspirációt meríteni belőle, ami sokszor jól tud jönni az ünnepek közeledtével. :)



Ti hogy képzeltek el egy tökéletes estét! Mivel egészítenétek ki a csomagot?





2 megjegyzés:

  1. Ó szívesen tartanék most egy ilyen estét ezekkel a termékekkel! :) Még egy forró csokit tennék melléje és egy jó könyvet vagy sorozatot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A forró csoki nagyon jó ötlet, és a film is! Lehet hogy ideje lenne megvalósítani ezt a tökéletes estét! ;D

      Törlés

09 10