2013. december 29., vasárnap

Karácsony képekben




Remélem mindenkinek jól teltek karácsony napjai, bejglivel, örömmel, együtt, családdal, ajándékokkal és amit csak szeretett volna! :) Én itt a blogon hallgatásba merültem, ebben a néhány napban az ünnep minden percét meg szerettem volna élni, így egy kis "blogszünetet" tartottam. Nem mintha egy percem is lett volna a nagy készülődés közepette. :P Na de itt vagyok és elhoztam nektek a karácsonyomat néhány képben, remélem tetszeni fog ez kis összefoglaló!


Karácsonyi vacsora. Hagyományosan a párom által elkészítve, már negyedik éve. :) A menü mindig: rizs, kukoricasaláta, barack és tejszínes szűzpecsenye. Mi kettesben is karácsonyozunk 23.-án, ilyenkor díszítjük fel a fánkat és ajándékozunk egymásnak.


Ajándékok: Mac Riri Woo, gyönyörű limitált karácsonyi csomagolásban #iaminlove;
 Zara nyaklánc, fele arany - fele ezüst
Babyliss New Big Hair nemsokára úton felém.


Jé "meglepte" magát egy MacBook Air-rel. Én pedig egy Magic Mouse-al Őt.


Jé nővérétől kaptuk ezeket a képeket. Jé már grafikus én még csak leszek jogász, igazán jó motiváció lesz ránézni. :) 


Unokaöcsi kapta tőlünk. Nagyon szeret számolni angolul is, magyarul is. :)


Én. :) A sminkem központi eleme természetesen a Riri Woo volt, a szemem arany-bronz by Naked, fekete tusvonallal. Haj hátul hullámcsattal lazán összefogva. Outfit fekete-arany.


A karácsonyi illatokat a Yankee Candle szolgáltatta.






A fáról sajnos egy épkézláb kép sem jött össze, de remélem elhiszitek ha azt mondom gyönyörű szép! :) Sajnos nem vittem haza a Mátrába a gépem így ott nem is nagyon készültek képek. Igaz, csak pihentem, evés plusz tv-zés volt a program. ^-^ Szóval igazán klasszikusan telt a karácsony, sok evéssel és ivással ( 3 karácsonyi menü, mind isteni finom ), szép pillanatokkal és pihenéssel. 



Írjátok meg, ha van kedvetek a Ti karácsonyi élményeiteket!




4 megjegyzés:

  1. Annyira menő, hogy ő készít neked ünnepi vacsit, én ezt el sem tudnom képzelni, de nagyon jól esne!:D Amúgy vicces, mert én is nagyon hasonló sminket-ruhát viseltem (Naked, arra már nem emlékszem, hogy 1 vagy 2, szintén tus és vörös rúzs). Gyönyörű a Riri Woo csomagolása, a párod pedig nagyon fogja szeretni a MacBook Airt, én is ilyet nyúzok már több, mint 2 éve :) Én is gondolkozom egy karácsonyi képes bejegyzésen, de még nem tudtam rávenni magam a képek szortírozására:D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép képek! :) De jó dolgod van, hogy a párod készít vacsit :P ezt nálunk is be kéne vezetni, bár nem tudom mivel tudnám elérni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bizony, jó nekem, egyébként is nagyon szeret és tud is főzni. Néha úgy gondolom jobban mint én...:D Nem tudom mivel tudnád rávenni, én sem akadtam még össze ilyen pasassal mint az enyém. :)

      Törlés

09 10