2013. december 19., csütörtök

"A day with a friend"





Tegnap az egyik barátnőmmel, Timivel csavarogtunk kicsit a városban, szeretném megosztani veletek mi mindent csináltunk és merre jártunk mi ketten. Még nem volt ilyen jellegű bejegyzés a blogon, remélem tetszeni fog ez a személyesebb hangnem is! :)


  2-kor találkoztunk a Nyugatinál. Irány a Westend. Tömeg x tömeg, alig lehetett elférni, volt olyan üzlet ami szó szerint tele volt. "Karácsony varázsa." A Zarában bóklásztunk legtöbbet, mivel hatalmas az üzlet legalább el lehetett férni. Timi egy sapkával gazdagodott, amit én is nézegettem-nézegettem majd otthagytam "majd még visszajövök" jeligével. Hát ebből már lehet tippelni...:) Egyébként ha sapkát kerestek érdemes benézni a Zarába mert nagyon jó áron vannak, ez például 2000 Ft-ba került. És én otthagytam...:) A kalapos kép a férfi osztályon készült. Ez egy FÉRFI KALAP! El tudjátok képzelni egy pasin? A barátom azt mondta egy olyan férfihez illik aki hőlégballonban repked...jelentsen ez bármit is. :D

  A capuccino-t egy elég érdekes kávézóban sikerült elfogyasztanunk, a neve Híradó. Kettőnknek mindig sikerül megtalálni a fura helyeket, na de nem volt vészes. :) A kávé egész jó volt.





  A nap egyik csúcspontja a Bite Bakery Café volt a Nyugatinál. Modern fiatalos dizájn, klassz légkör és elképesztő finomságok. A fenti képen láthatjátok a legfinomabb péksütit amit valaha kóstoltam, fahéjas csiga frissen sütve, ami a hely specialitása. Valami elképesztő. A Bite-ban még több ízben is ehetünk csigákat, kakaósat, mogyorósat például. 3 méretben kaphatóak, szuper áron. Egyet még haza is hoztam a páromnak mert ezt meg kellett kóstolnia! Még a csomagolás is szép. És nagyon kedvesek is voltak. Szuper hely.



  

Aztán elzarándokoltunk a Yankee Candle üzletébe, fel akartam tölteni a készleteimet karácsonyra. Timi nem ismerte a márkát, de ahogy beléptünk már elragadták az illatok. 5 perc után odajött hozzám: "Szabina, hová hoztál engem?!" Végül több dolgot vásárol mint én! :D Ő a tart-okra szavazott, én 3 mintagyertyával gazdagodtam, téli illatokkal: Merry Marshmallow, Christmas Cookie és Christmas Eve ami a karácsonyi asztalon fog helyet kapni. 





 És mindenezek után visszamentünk a sapkáért a Zarába. Utolsó darab volt mikor otthagytam burgundi színben, mire visszaértem már nem találtam. Aztán Timi meglátta A Sapkát egy lány kezében. Elgondolkodtunk néhány igazán gonosz terv megvalósításán a megszerzéséhez, de aztán elengedtem. Tanulságos, ha valami jól áll és csak egy van belőle, NE hagyd ott! :) De még nem mondtam le róla. :D



 Még ebben az őrült, karácsonyi forgatagban is szuper volt ez a délután. 


Nektek van kedvenc helyetek Budapesten? Írjátok meg, hogy mi is kipróbálhassuk! :)





1 megjegyzés:

  1. Én a biteot az Astoriánál próbáltam ki (az egyetem mellett van, nehéz volt nem elmenni mellette :D) nagyon finom volt, de szerintem kicsi és drága.. =/ Itt lakom a Nyugati mellett, az itteniben viszont még nem voltam, de lehet majd a vizsgák után megjutalmazom magam... :D A Yankee Candle láz pedig most kezd beszippantani, kaptam a Blogkarácsonyon egy tartot, már értem miért imádja mindenki.. :)

    VálaszTörlés

09 10