2013. december 5., csütörtök

2014 színe: Radiant Orchid





A Pantone kihirdette a következő év színét. A Radiant Orchid  a lila, a rózsaszín és a fukszia harmóniája, ami inspirál; örömet, szerelmet és egészséget sugároz. Megragadja a tekintetet és beindítja a képzeletet, kihozva a bennünk rejlő kreativitást.


Így írta le a Pantone az általa választott színt, középpontba helyezve az inspiráló tulajdonságát, a benne rejlő végtelen lehetőséget. Szerintem nagyon jól választottak. A Radiant Orchid gyönyörű lila árnyalat, biztos vagyok benne hogy nagy sikere lesz jövő évben. 

Pantone weboldal-án további információt találhattok 2014 színéről és nagyon klassz tippeket a felhasználásáról a szépségiparban vagy lakberendezésben, arról hogy milyen színekkel érdemes kombinálni.


Engem egészen lázba hozott ez a bejelentés, ez a szín minden magyarázat és különösebb indoklás nélkül is egyértelműen gyönyörű
Alig várom a Radiant Orchid jegyében tündöklő 2014-et!



Nektek tetszik a következő év színe?









3 megjegyzés:

  1. Alapvetően nem vagyok mályva-párti, de ez nagyságrendekkel frissebb és lilább árnyalat, amit kihoztak a guruk és ha már lila is játszik a dologban, akkor esetemben igencsak be fog épülni a mindennapjaimba :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem szeretem alapból a lilát és társait, de ez az árnyalat valahogy rögtön levett a lábamról. Első reakcióm az volt, bárcsak jövőre lenne az esküvőm, mert gyönyörű dekorációt lehetne készíteni, Radiant Orchid & Fehér....Édes álmok.:D Na de remélem sok szép körömlakkot és lakberendezési tárgyat és mindenfélét zsákmányolhatunk jövőre ebben az árnyalatban! :)

      Törlés
  2. Nekem nagyon bejön, alig várom hogy elárasszák a boltokat az ilyen színű ruhadarabok! :) Isteni lesz halványszürkével, krémszínnel, rózsaszínnel, feketével, lilával... jajj. :) Nagyon eltalálták az ízlésemet vele.

    VálaszTörlés

09 10