2013. szeptember 30., hétfő

Az Yves Rocher új mennyei illatai - méz és makadámdió







Sziasztok! Nem túloztam a címben, az Yves Rocher tényleg mennyei illatokkal készült az őszre. A makadámdiós tusfürdő konkrétan...szóval...leírhatatlanul varázslatos...:) Most hoztam egy kis ízelítőt, a többit rátok bízom, de higgyétek el, ha bementek egy üzletbe, egy szippantás és Ti is érteni fogjátok a rajongásom. :D


Az ősz idén nem csak a The Body Shopnál telik a méz jegyében. Az Yves Rocher is hasonlóan képzelte el a hideg hónapok illatát, csak a mézet megspékelte egy kis müzlivel is. Elég "reggelisnek" hangzik, tudom, de működik, mivel a méz maradt az uralkodó jegy. 

"A hatékony összetétel titka: az akácmézet kivételes bőrpuhító tulajdonságai miatt választották az Yves Rocher kutatói, a bio napraforgóolajat és a bio gesztenyét hidratáló tulajdonságaiért, a bio zabtej pedig elősegíti a sejtmegújulást."
Minden termék parabén-, színezőanyag- és ásványi olajmentes, és 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

A kollekció darabjai:
  • Culture Bio tápláló mézes tusfürdő (most 640.-; 690.- )
  • Culture Bio tápláló mézes testápoló tej (most 1690.-; 2450.- )
  • Culture Bio tápláló mézes kézápoló ( most 790.-; 1150.- )
  • Culture Bio tápláló mézes ajakbalzsam ( most 990.-; 1390.- )



A Jardins Du Monde tusfürdők is bővültek egy taggal, a makadámdiós az őszi újdonság. Ennél finomabb illatot álmodni sem tudnék. A vaníliás mellett ez minden idők legjobb illatú tusfürdője, tökéletes kényeztetés ezekben az esős, hideg időkben. Egyenlőre ennyit mondok, külön bejegyzésben fogok róla írni. Mert megérdemli.:D ( most 540.-; 590.- )



Csak ismételni tudom magam, ha van időtök és alkalmatok, vessetek egy pillantást ezekre a termékekre, mert tényleg fantasztikusak. A mézes vonal szuper alternatívája lehet a The Body Shop Honeymania daraboknak, a makadámiadió pedig egyszerűen wáó!:) És ahogy látjátok épp akciósak is. ;)

Nagy újdonság még, hogy az Yves Rochernek immár magyar nyelvű honlapja is van! Szóval nézzetek szét, mindenféle hasznos információt találhattok a termékről, aktuális akciókról, árakról és amiről csak akartok.:)



Írjátok meg, nektek mi a kedvenc őszi illatotok, nagyon örülnék néhány tippnek!:)



8 megjegyzés:

  1. Aww, a makadámdiósnak tényleg iszonyatosan jó illata van :)

    VálaszTörlés
  2. Hmm, tápláló olaj egy kis csonthéjasból? Jöhet bármikor, megjegyeztem magamnak ezt a termékcsaládot, hogyha legközelebb YR boltba tévedek, köszi! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. A mézes nem jött be, olyan semmi extra, de a makadámdiós totális szerelem nálam, épp egy tusfürdő elfogyasztásán dolgozom, hogy indokolttá váljon a kipróbálása :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mézeset én sem vettem meg,a a párom egyébként sem szereti az illatát, a Honeymania-t egyenesen büdösnek titulálta....:D Használd el gyorsan a régit és merülj bele a makadámdiós kényeztetésbe! ;)

      Törlés
  4. felírtam, Glamour napokon megnézem. Köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, a jó dolgokat meg kell osztani egymással. ^-^

      Törlés

09 10