2013. szeptember 18., szerda

Teszt / Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist

" A spray antioxidáns hatású zöld tea kivonata védi a hajszálakat a környezeti és a hőhatások okozta sérülésekkel szemben, és segít csökkenteni a szabad gyökök okozta károsító hatásokat. "  címke

" Hővédő, hajsimító és fényspray egyben. Panthenollal és antioxidáns zöld tea kivonattal. Hatékonyan védi a hajat a hőhatásokkal szemben, miközben természetes ragyogást és fényt ad neki. " KrémmániaHasználata: Hajszárításhoz - Törölközőszáraz hajra karnyújtásnyi távolságból kell permetezni; Hajvasalás előtt - száraz hajra fél-karnyújtásnyi távolságból ismét. 

Maga a hővédő nagyon finom permetként kerül a hajra, 3-4 fújás elég extra hosszú haj esetén is. A hajon semmilyen formában nem lehet érezni, tehát nem ragad vagy hagy olajos érzetet. Az illata erős, kissé férfias, főként ez az ami sokaknál eldönti szeretni fogják-e vagy sem. Én imádom az illatát, sőt minden használatnál egyre jobban. :) Mindenképp szagoljátok meg vásárlás előtt, mert tényleg erős illatról van szó! ;)

A spray fő funkciója a hővédelem hajszárítás- és vasalás során, de ennél  jóval többet teljesít, a hajamat puhává és fényessé teszi, és még egy picit illatossá is. A töredezést minimálisra csökkentette, és úgy általánosságban is egészségesebb lett a hajam mióta használom. Az egyik kedvenc hajápoló termékem, ami nélkül már nem tudom elképzelni a hajcihőt.:P

Kétféle kiszerelésben kapható, a nagy ára 2500 forint körüli, a kicsi pedig 7-800 forint. Én az utóbbit, 50 ml-es változatot vásároltam meg egy akció keretében. 2-3 naponta használom, egy hónapja és kevesebb mint az egyharmada fogyott el eddig. Szerintem ha valami, hát ez a hajspray megéri az árát, ritkán találkozom olyan termékkel ami többet teljesít mint amennyit ígér.:) A Lee Stafford termékeket a Müllerben és a Douglas-ben találhatjátok meg.


Nektek mi az a hajápoló termék ami nélkül már nem tudtok meglenni?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10