2013. szeptember 13., péntek

H&M hírek - Giselle Bündchen és a Home




Giselle Bündchen for H&M fall:

A topmodell és a H&M együttműködéséből ismét egy remek kollekció született. Sőt, egy kis extrát is kapunk, ugyanis Giselle maga énekel a kampányvideóban! Remek őszi darabokat találunk a kollekcióban, ráadásul kedvező áron: mellény, nadrág, pulóver, blúzok, sapka, csizmák, egyszóval tetőtől talpig felöltözhetünk topmodell módra!:)
Sok darabot hoznék szívesen haza magammal, igazából a puha-törtfehér-selymesenszőrös pulcsit már meg is vettem (első fotó jobb oldal).:) Másik nagy kiszemeltem a "captain's hat", a szezon egyik kötelező kiegészítője ugyanis a kalap. Kalapok,kalapok,kalapok minden mennyiségben és formában. Engem egyébként abszolút meg lehet venni ezekkel a nagy kampányokkal, sok vásárlást ihlettek már az óriásplakátokon látott darabok (Mango & Miranda Kerr...idén is...) :) Ugye nem vagyok ezzel egyedül?!:D

Az előző kampány darabjait nagyon hamar elkapkodták, nem csoda, ugyanis a H&M-el most igazán stílusosan készülhetünk fel a hideg időre!;) Info: http://www.hm.com/hu/




H&M Home:

Az első magyarországi üzlet a Westend bevásárlóközpontban nyílt szeptember 12.-én. A Home-ban divatos lakástextilek mellett lakberendezési tárgyakat is vásárolhatunk, elérhető áron. Számos stílus képviselteti magát az őszi kollekcióban: a meghatározó barokk mellett a minimalizmus, a country , a francia romantika jegyében született darabokat is megtaláljuk. Minták, formák, anyagok, színek kavalkádja. 

  • Ha valaki szereti az állatmintákat, ez a neki való üzlet: baglyok, lepkék, farkasok, macskák minden mennyiségben.
  • Metálfény és csillogás sok sok kiegészítőben
  • Print - fotók és feliratok a hálószobába, nappaliba, sőt a fürdőszobába is
  • Hangulatos gyertyatartók és nagyméretű gyertyák az őszi estékhez
  • Kalapos mosómedve, virágkoszorú őzike, masnis cica vagy akár egy bajszos bagoly is visszanézhet rád a tányérodról, bizony :)

Csak néhány példa ebből az izgalmas kollekcióból. A kínálat a weboldalon, tematikusan, stílusok szerint összeválogatva is megtekinthető. De vigyázat, a rabul ejtő darabok megtekintése könnyen az üzlet felkereséséhez és vásárláshoz vezethet! :)










Szerintetek mik az ősz alapkellékei? Lakberendezés és divat teréről is várom a tippeket! ;)
Illetve szívesen olvasnám Ti mit vásárolnátok ezekből a kollekciókból!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10