2012. július 28., szombat

Szombat délutáni lakközön


Hirtelen rám jött a lakkozhatnék, szétnéztem hát a kis lakkosszekrényben és elővettem egyik "régi kedvencemet" ami pedig nem más mint a Rimmel 60 seconds Alaska lakkja. De ha már arrafelé jártam, mások is akadtak a kezembe.:)


Már írtam róla korábban, hogy a Rimmel lakkokat nagyon szeretem, ezek közül is nagy kedvencem a találóan Alaska fedőnevet viselő darab. Nem igazán mondanám fehérnek, inkább tejszínű, fényes finish-sel, ez a lakk olyan egyszerűen elegáns. Egy rétegben nagyon kis halovány, de kettőben már jól fed, nekem megfelel, de el tudom képzelni, hogy más 3 réteggel használná. Ízlés kérdése azt hiszem. Nem próbáltam még, de szerintem francia manikűrként is megállná a helyét, van egy ilyen "kisugárzása". Szinte kívánta a night in vegas fedőlakkot, én pedig nem ellenkeztem, és jól tettem, tökéletes párost alkotnak ők ketten. Most csak a gyűrűs lett csillogós, de lehet nemsokára a többi is erre a sorsa jut. A kezem nincs igazán a legjobb formában, és kicsit béna is voltam a festésnél, ezért elnézést kérek, azért mutatom képen is a művet:És a főszereplők:
"isteni sugallat"-ra Alaska :)


Tökéletes páros

A Flormar és a Catrice lakk pedikűrként végezte, azért olyan ügyes és bátor nem vagyok hogy megmutassam, végülis nem lett rossz. Szeretek a lábamon lakkokkal kísérletezgetni, a Catrice lakk a kezemen nem állja meg a helyét, így különböző erősebb lakok fölé szoktam használni a lábujjaimon.

Hát ennyi mára, ha szeretitek a visszafogott eleganciát mindenképp próbáljátok ki az Alaskát, nem fogtok csalódni. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10