2012. július 26., csütörtök

"Hogyan legyek jó nő?"Ez az a kérdés, ami minden nőben megfogalmazódik, van aki többet, van aki kevesebbet foglalkozik a válasz megtalálásával. A nő állandóan változó személyisége miatt (ízlés, önkép, divathoz való igazodás,stb) ez a kérdés bizony sokszor, sok egyéb kérdéssel együtt időről időre felmerül, és ilyenkor jól jön a segítség. Ezt kínálja nekünk Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője, aki videóiban hasznos tanácsokkal áll elő jó nő társainak. :)

Ez a bevezető kicsit promósra sikeredett, de nem vagyok ilyesmivel megbízva, semmi közöm ehhez a projekthez, vagyis annyiban igen, hogy nagyon szeretem. Tényleg jó ötleteket mutat Nóra, és ami szerintem nagyon fontos, egyszerű ötleteket, amiket ha kipróbálsz nem érzed magad abszolút bénának. Nem mondom, hogy nekem minden sikerült, de nem is tartom magam olyan elsőre-sikerül-minden csajnak, inkább  a gyakorlat teszi a mestert típus vagyok. Na de nem rólam van szó, hanem erről a jó kis videóblogról.


A blogot Takács Nóra neve fémjelzi, bevallom őszintén csak a videók után néztem meg kis is ő, előtte nem hallottam róla. De nem csodálkoztam mikor kiderült, hogy évekig dolgozott modellként,bejárta a világot, hisz gyönyörű nő. Olyan klasszikus szépség típus, aki ha csak egy zsákot húzna magára, úgy is csodaszép lenne. Nekem ezért is hitelesek a tanácsai, mert ha valaki ilyen jól néz ki, az tudhat valamit. :) Maguk a videók nagyon változatosak, szó van bennük divatról, frizuráról, sminkről, de van például csináld magad videó is,és még főzés, koktélkészítés, lakásdekoráció,... tényleg sok minden. Szóval mindenki találhat ízlésének megfelelő videókat, lehet válogatni. Ami még óriási pozitívum, és nekem nagyon tetszik, az Nóra humora. Olyan kis vidám, meg sokat hülyéskedik, tényleg élvezet nézni amit és ahogy csinál, közben azt gondolja az ember: "Hé ez nem lehet olyan nehéz,kipróbálom én is" Nem csak videoblogot készít, cikkeket is olvashatunk tőle a life.hu-n, én ezeket is nagyon szeretem, valamint a Mokkában is rendszeresen láthatjuk jónőként.


 Nemrég pedig megjelent a "notesz" ami szintén a "Hogyan legyek jó nő" címet viseli, ennek a felét Takács Nóra, a másikat Te, vagyis a jó nő tölti ki. Bele lehet írni aadtaokat, ötleteket, fontos időpontokat, miközben hasznos tanácsokkal lehetünk gazdagabbak. Nekem még nincs meg,de ami késik...
Kedvenc részek: fesztivál smink; smink; buli smink;buli haj; arcmaszk;kontyok; Audrey Hepburn!; és még sok másik :)

Szóm mi szó, ajánlani szeretném minden jónőség útján járónak, és útkeresőnek azt a videoblogot, ha a praktikákat még nem is próbáljátok ki, de néhány vidám, kikapcsolódást nyújtó percet szerezhettek magatoknak a "Hogyan legyek jó nő" részeivel. Így a végén még csak annyit, hogy mikor ezt nézem a párom is gyakran csatlakozik hozzám!:) Jó szórakozást! :)

Info:  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10