2012. június 5., kedd

Napi make up - borongós barna

Eljött ez is, az első sminkbejegyzésem.:) Kicsit félek etől a dologtól, mert nem tartom magam valami nagy sminkmesternek, nem is olyan régóta festem magam, de elég lelkes vagyok....:D Komolyabbra fordítva a szót, remélem tetszik majd a dolog az idetévett látogatóknak!:)


Mivel ma elég borongós, esőre állő volt az idő, ehhez igazítottam a sminkem is, így született a  "borongós barna". A szemhéjhamra alapozás után 4-féle szemhéjfestéket használtam, mind a barna különböző árnyalatai.Egy világos aranyybarnával keztem, ez került a belső szemzugba, amit aztán kifelé satíroztam, és fölé barackos-barnát tettem, hogy azért ne menjen át az egész éjszakai sminkbe. A mozgó szemhélyra került a legsötétebb barna, rá a szempillatőre tettem egy kis szürkésbe hajló árnyalatatot, hogy tovább sötétítsem, ide helyezzem a hangsúlyt. Vízálló tust használtam a fölülre, közepesen vastagon, a végére kis ívet rajzoltam. Alul fekete szemceruzával húztam ki a szemhéjam tövét.

Mivel ez egy szemhangsúlyos smink egy visszafogott nude rúzst választottam, és megelégedtem ennyivel, nem kentem fölé szájfényt, de nem is akartam csillogni.:) Dícséretete kaptam érte, nekem is tetszett magamon, igaz a elején a sok sötét megilyesztett, de a sbarna szemem jól megnőtt tőle, szóval jól sült el a dolog.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10