2014. szeptember 17., szerda

AZ ÚJDONSÁG | HIDRATÁLT BŐR ÉS ÉDES PISZTÁCIA ILLAT - PILLANATOK ALATT


Testápolásban a legnagyobb gyengéim az olajok. Egy kellemes illatú, intenzíven hidratáló olaj igazi kényeztetés - este egy hosszú nap után vagy akár reggel hogy egy kis extra ragyogást adjon a bőrnek... Ezért nagyon izgatott lettem mikor megtudtam hogy ezentúl a Dove is kényezteti majd a bőrünk a Purely Pampering családokba - shea és vanília;magnólia és pisztácia- érkező két új testápoló olajjal. És bár a vanília legalább annyira a gyengém mint maguk az olajok, most a pisztáciás verzió mellett döntöttem, talán ha hidegebbre fordul az idő a kollekcióm is bővül majd.

"Érezte már bőröd valaha ennyire jónak a testápolást?" - kérdezi tőlünka címkén a Dove. A válasz: természetesen éreztem, viszont ennyire gyorsan még soha. Az újdonság varázsán kívül azért szerettem volna még ezt az olajat az asztalomon tudni, mert én az a mindig-késében-lévő és ezért mindig-siető típus vagyok, viszont nem szeretek anélkül elindulni hogy ne hidratájam a bőröm. Így mindig keresem az ideális hidratálókat - amik hamar beszívódnak viszont nem hagynak zsíros érzetet, és azt hiszem most meg is találtam. Mert ez az olaj tényleg pillanatok alattt beszívódik, szinte rögtön lehet öltözni és garantáltan nem hagy a ruhákon semmiféle nyomot. A bőrömön viszont igen - isteni édesen-kellemes illatot, ami szerintem inkább virágos mint pisztácia, de a lényeg hogy finom és kb 2-3 órán még ott leng körüllöttem. A hidratáló hatás talán annyira nem intenzív, de nappalra éppen ideális és megadja azt a bizonyos selymes ragyogást a bőrnek amit csak az olajok tudnak. 
A csomagolás szerintem kifejezetten szép, az adagolás pedig zseniális - a kupakot letekerve csak egy kis lyuk van az üveg tetején, de valahogy annyira jó ütemben folyik ki az olaj hogy szinte lehetetlen túladagolni vagy leönteni vele magunkat.

Összességében nagyon megszerettem ezt az olajat, az viszont nagyon sajnálom hogy hajra nem lehet használni - akkor már-már tökéletes lenne. De azokon a bizonyos sietős reggeleken így is pótolhatatlan...



Ti szerettek olajokat használni a testápolásban?



5 megjegyzés:

  1. Soha nem használok olajokat a bőrömre, nem szeretem, nem is olyan a típusa, hogy rá merjem kenni, de ez a pisztácia illat elég lenne a varázshoz. Még nem láttam az üzletek polcain, bár lehet nem is kerestem, de alig várom, hogy megszaglászhassam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lehet hogy megérheti tenni vele egy próbát, az illata tényleg csábító és állagra és érzésre is kicsit könnyedebb mint egy hagyományos olaj. ;) Én eddig a DM-ben és a Müllerben is láttam, ahol már például egy jó kis akciót is adtak rájuk - én is így vettem meg, mert bár tényleg tetszik a formula, az eredeti 2700 Ft-os árat kicsit soknak tartom. De közelednek a Glamor-napok ugyebár... ;D

      Törlés
  2. Én korábban a TBS mangós testápoló olajat használtam, nem voltam odáig érte mert nagyon nehezen szívódott be. Úgyhogy ezek után biztosan nem mernék venni ilyen jellegű dolgot...
    Viszont ez a pisztáciás Dove isteni illatú, engem a marcipánra emlékeztet, úgyhogy a tusfürdő változatra már le is csaptam és imádom! :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom az olajokat! Ebből a kiadásból csak a tusfürdőt láttam eddig, de annak az illata is isteni..sajnos annyi testápolóm van, hogy ennek a megvételére még várnom kell.

    VálaszTörlés
  4. én imádom az enyémet :)
    (roni)

    VálaszTörlés

09 10