2014. szeptember 10., szerda

THE LIGHT & THE SMOOTH | CHANEL VITALUMIÉRE AQUA & PERFECTION LUMIÉRE VELVET


Kezdetben volt a Vitalumiére Aqua és a Chanel látta hogy ez jó. Aztán megalkotta a Perfection Lumiére Velvet-et és ismét nem tudott hibázni. 

Két hasonló mégis egészen más alapozó, különböző finish-sel és textúrával és mégis mindkettőt nagyon lehet akár egyszerre is szeretni. 
A Vitalumiére Aqua a Chanel egyik nagy klasszisa, egy igazi jolly joker. Könnyű textúra, épp annyi fedés ami már takar ugyanakkor nagyon természetes hatást kelt, a bőrön teljesen észrevétlen és ha mintha valami belülről fakadó ragyogást adna az arcnak. A felvitele nem is lehetne egyszerűbb, kézzel vált be a legjobban - felráz, pötty, feltesz, kész. És hogy kerek legyen a történet természetesen tartós is, az én olajos bőrömön rekordott döntve akár 10 órán keresztül is hibátlan. Már-már utálnivalóan tökéletes, tudjátok, mint azok a lányok akik egy zsákban is jól néznének ki (főleg ha Vitalumiére Aqua van rajtuk, hmmm).
De a Chanel az aktuális trendeknek megfelelően kicsit csavart egyet a történeten és a matt hatás egy egészen új formáját alkotta meg a Perfection Lumiére Velvet-tel. A közös a két alapozóban az az a bizonyos belső ragyogás amit ebbe az új termékbe is sikerült bezárni majd onnan a bőrünkre varázsolni. Mindkettőben ott rejtőzik tehát a "lumiére" és ettől igazán szép a PLV finishe - egészségesen matt. A Perfection Lumiére Velvet kicsit vizesebb állagú és egészen máshogy viselkedik felvitelkor. Nagyon gyorsan beszívódik és mintha púderré alakulna a bőrön, a bársonyos kifejezés kicsit sem túlzás, egészen különleges érzés tapintásra. A fedése közepes és építhető, és szinte tökéletessé egységesíti a bőrt, mindig meglepődök felvitel után hogy az ott a tükörben még mindig én vagyok csak mintha a NYFW-en sminkeltek volna... Az én olajos bőrömön a matt hatás egész nap megmarad, viszont a fedés kicsit "megkopik" 6-7 óra után.

A Perfection Lumiére Velvet tulajdonképpen az olajosabb bőrre kifejlesztett Vitalumiére Aqua, ugyanakkor a választás igazán csakis azon múlik milyen finish-t és hatást szeretnénk - ha elég a gyenge-›közepes fedés és igazán ragyogó bőrt szeretnénk az utóbbit, ha pedig magasabb fedésre és matt hatásra vágyunk akkor az előbbi lehet az ideális választás.Ragyogás vagy bársonyos mattság?
Ti melyiket választanátok?
2 megjegyzés:

  1. Mióta megjelent a Perfection Lumiére Velvet csak ezt használom! A legjobb alapozó amit valaha a kezembe vettem, nagyon borsos az ára, de megéri...

    VálaszTörlés

09 10