2014. szeptember 11., csütörtök

A SZEMTELENÜL JÓ ÁRON BESZERZETT ESSIE DUPE | L'OREAL COLOR RICHE - RIVIERA LAVENDER


Drogáriás túráim egyikén ( tudjátok amikor csak úgy tekergek, újdonságok után kutatva mint valami beauty-héja...) a Rossmannban a L'Oreal pultot pásztázva megláttam őt és megláttam az akciós árát. Mindössze 330 Ft-ért szereztem be azt a levendula színű lakkot amire már hónapok óta fájt a fogam. Szemtelenül jó ár, bár szerintem a L'Oreal lakkok az eredeti cédulán szereplő összeget is megérik. Úgy sejtem a szerencsémet az új Le Blancs kollekció érkezésének köszönhetem ami gyönyörűen kifinomultnak ígérkezik és jó pár darabja kívánságlistás.
A Riviera Lavender annyira szép hogy azt tervezem hogy felkutatok belőle még egy üveggel mert nem akarom hogy elfogyjon. Nem. Lila, kék, fehér és szürke, összetett de mégsem zavaros és engem emlékeztet a legendás Essie Bikini So Teeny-re, talán kicsit lilább. Sajnos én nem tudom őket összehasonlítani, de az ügyben kikérem majd Edina véleményét - ha valaki akkor Ő tudni fogja egy dupe-ról van-e szó. Akár az akár nem, gyönyörű és még nem is említettem hogy egy rétegben tökéletesen fed és 3 napig hibátlan, ezután is alig észrevehetően kopik. Nem is tudom mikor találkoztam utoljára egy rétegben fedő lakkal...

Mit is mondhatnék még? Ha találtok még belőle csapjatok le rá, de azért egy üveggel még hagyjatok nekem is!



Ti milyen szemtelenül jó akciót fogtatok ki legutóbb?




5 megjegyzés:

  1. Egy akciós L'oreal lakkra én is lecsaptam legutóbb, csak az szürke, de nagyon tetszik. Ez a kék is gyönyörű szín egyébként! Még visszamegyek, hátha találok valamit:) Amúgy imádom a Rossmannban az akciós bödönöket túrni, olyan szuper dolgokat lehet találni néha!

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon szép színe van, az új kollekció is egyenesen mesés!

    VálaszTörlés
  3. De szép:) A L'Oreal lakkok tényleg nagyon jók, én is imádom őket.

    VálaszTörlés

09 10