2014. augusztus 7., csütörtök

TREND | ÉDES KÖRMÖK - RIMMEL SWEETIE CRUSH



Idén annyi különleges hatású lakkot dobtak a piacra, hogy szinte már lehetetlen követni, de ennek persze örülünk! A Rimmel is hozott valami újat, valami pasztellt, valami homoklakkot és valami édeset - a Sweetie Crush kollekciót.

Emlékszem nagyon izgatott voltam néhány hónapja mikor nálunk is debütált a kollekció, annak ellenére hogy az ilyen csillogós-effektes lakkok nem igazán az én terepem, sem a kékek. De rögtön leemeltem a polcról a Blueberry Whizz-t, és máig nem tudom hogy történt, de azóta is rajongok érte. Logikus. Azt hiszem a kéknek ez az árnyalata az ami nagyon passzol az idei nyárhoz, élénk de a pasztelles beütésnek köszönhetően finomság is van benne; a homokhatástól pedig nem is csillog, inkább visszafogottabban ragyog. Tartóssága és száradási ideje a homoklakkoké, úgyhogy maximum 10 perc alatt készíthetünk különleges és tartós manikűrt.
Nemrég bővült az itthon kapható Sweetie Crush lakkok száma, így immár 4 édes árnyalatban kaphatóak a drogériákban - A Krémesen Szép Az Élet Blogon láthattok is kettőt az újoncok közül.

A Rimmel után épp most készült Models Own is egy "édes kollekcióval", a Sugar Shop külföldön már hódít, biztosan hamarosan elérhető lesz a Naillandben is.



Nektek tetszik az egyre inkább teret hódító édesség-láz? 



6 megjegyzés:

  1. Szeretem ezeket a lakkokat, nagyon jó a textúrájuk, hogy nem olyan karcosak. A DM-ben már azt hiszem az összes Sweetie Crush kapható, így a lila is köztük van, amire igencsak fáj a fogam:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem hogy lágyabb a textúrájuk és eredetileg nekem is a lila volt a kedvencem, mindenképp megnézem majd a DM-ben! :)

      Törlés
  2. Hihetetlenül jó*-* Gyönyörű kék szín♥ x
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Én sem gondoltam hogy így megszeretem majd, de ez a kék nekem is nagyon tetszik! :)

      Törlés

09 10