2014. augusztus 19., kedd

RÚZS LUXUSKIVITELBEN | GUERLAIN ROUGE G - ROSE GRENAT


A luxus mindenkinek mást jelent, de azt hiszem a Guerlain Rouge G rúzsaira pillantva sokunknak ez a fogalom jut először eszünkbe ( az "awwwww" után természetesen). Nem véletlenül, hisz kívül-belül a szépség és a minőség megtestesítői.

A Rose Grenat a tavaszi kollekció egyik limitált tagja volt és kicsit különbözik is a szokásos Rouge G csomagolástól - a tok a klasszikus ezüst helyett kívülről is a rúzs színét tükrözi. A felépítés természetesen maradt - a dupla kis tükrök, a kis gomb és az ezüst részletek, ahogy a fedél magától kinyílik - mindezektől olyan érzésünk támad mintha egy kis ékszerdobozban tartanánk a rúzsunkat. Ebben az esetben rózsaszín ékszerdobozban. A rúzs egyébként meglepően nehéz és talán szokatlanul nagy is a megszokottakhoz képest, de azok a tükrök bizony megérdemlik a helyet. Mert nagyon könnyű hozzászokni hogy mikor előveszzük a rúzst hipp-hopp ott terem a tükör is.
A lenyűgoző és egyedi külső nem minden, hiszen végül is a lényeg maga a rúzs. Mikor először kipróbáltam, nem is tudom... tudtam hogy nagyon jó, de hogy ennyire pigmentált legyen arra nem is számítottam! Mintha csak színből alkották volna meg, egy húzással tökéletesen fedi az ajkakat és olyan krémes mint a leglágyabb ajakápoló. Ez a puhaság napközben is megmarad és a rúzsunk úgy marad fenn minimum 6 órán keresztül mintha csak az előbb tettük volna fel - fényes, élénk, hibátlan. Amit még észrevettem, hogy kicsit formál is, mintha dúsítaná kicsit az ajkakat. Ez talán azért lehet mert szépen kitülti az egyenletlenségeket és a fénye miatt optikailag is előnyös viselni.


Maga a szín egy mélyebb, "kicsit komolyabb" rószaszín, ugyanakkor kicsit sem unalmas. Épp ezért az élénksége ellenére bármikor feltehetjük, én például ugyanúgy el tudom képzelni mint tökéletes választást egy partira, mint egy üzleti tárgyalásra. Jolly-joker.
A külső és a minőség mellet én leginkább azért kedveltem meg ezt a rúzst mert nagyon megbízható. Ahogy felkenem, olyan marad 6-7 óra múlva is, nem kell megigazítanom vagy félnem hogy elkenődik, és az ajkaimat is hidratáltan tartja. Ezért ha fontosabb eseményre megyek, vagy egy hosszú nap áll előttem általában a Rose Grenat-ra bízom magam - és még sosem hagyott cserben.




Ti találkoztatok már olyan high-end termékkel amiben éreztétek azt a bizonyos pluszt?





3 megjegyzés:

  1. Azta hát ez igazán csodaszép és még jól is áll :) Tökéletes választás. Nagyon szép a blog is, tetszik a tematika és a kivitelezés :) Nem mellékesen én is blogolok, ha gondolod nézz be hozzám, kommentelj vagy, ami jólesik :) További szép napot és kreatív blogolást.
    http://szepsegpotty.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örölük hogy jól érzed magad itt a Szépséglaborban! :) Remélem Te is legalább annyi örömet találsz és még többet is fogsz a blogolásban, mint én! ;)

      Törlés

09 10