2014. augusztus 9., szombat

MAC X BROOKE SHIELDS - AZ ŐSZ LEGSZEBB KOLLEKCIÓJA


Azt hiszem nem esek túlzásba mikor azt mondom, a MAC és Brooke Shields közös kollekciója az ősz  (de talán a 2014-es év) legszebbje lesz - nehezen tudom elképzelni hogy ezt felülmúlják. A nagyon jól kihasználható természetes árnyalatokat élénk narancs és piros egészíti ki, ami a nő két oldalát jelképezi és persze hibátlan kombináció. 

A 90'-es évek ikonjával közösen tervezett kollekció 2014 októberében jelenik meg és az eddigi információk szerint az alábbi termékeket tartalmazza majd:

Bronzosító
- Scone 
- Neutra
15 darabos szemhéjpúder paletta
- Gravitas
Veluxe PearlFusion Shadow Paletta
- Mortal 
- Trusted Instinct shades
Veluxe Szemöldökceruza
- Brunette
Szeömdök Szett 
-Clear
Rúzsok
- Gospel (áttetsző burgundy)
- Excite (élénk narancsos piros)
Szájfény 
- Artful (korall) 
- Knockout (élénk narancsos piros)
Crème Colour Base Duo
- Cherished (élénk korall-pink/burgundi-rózsaszín)
Körömlakkok
- Dignity (korall)
- Pricey (mély burgundi)


Én a képek láttán máris erős spórolásba kezdtem és a megjelenés napján nyitáskor ott leszek, mert biztosan hamar elkapkodják majd a kollekció darabjait az üzletekből. Nehezen emelek ki belőle egy dolgot, de a 15-ös paletta egyszerűen gyönyörű és minden benne van ami csak kellhet és a narancs-piros rúzs....A csomagolás szintén gyönyörű - végre valami új, valami más.
Azért a kollekcióért már biztosan érdemes várni az őszt!



Ti mire csapnátok le elsőként Brooke Shields és a MAC közös kollekciójából?




8 megjegyzés:

  1. Bronzosító és a körömlakkok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó választás! És a rúzsok és szemhéjpúderek, és .... :P

      Törlés
  2. Egészen biztosan velem van a baj, de ránézek és az Aden jut eszembe, a maga nyomorával együtt :( Nem tetszik :( A 15-ös paletta pár színe gyönyörű, de ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan egyetértenek veled egyébként, külföldi fórumokon is sok kritikát olvastam a kollekcióval kapcsolatban. És most hogy mondod, tényleg hasonlít az Aden csomagolásához, de élőben nem hiszem hogy ez majd eszembe fog jutni. :) Nekem kifejezettem bejön ez a "kocka stílus", én a hagyományos MAc rúzsok csomagolását nem szeretem például - szerintem kifejezetten fura az alakjuk.
      Igazából színvilágra nagyon passzol hozzám ez a kollekció, nagyon vártam már egy ilyen "unalmas", alapszínekből álló palettát például. Mert tetszik a Viva Glam Rihannna 2 is a maga furaságával, de soha nem tenném fel. Biztos én vagyok a maradi! :D Szóval kinek ez, kinek az jön be, még szerencse hogy a MAC csakúgy ontja magából a kollekciókat! :)

      Törlés

09 10