2014. augusztus 13., szerda

BURJOIS INSTANT DRY KÖRÖMLAKKSZÁRÍTÓ CSEPPEK = MANI PILLANATOK ALATT



Ismeritek azt az érzést mikor leültök körmöt festeni és hirtelen annyi mindenhez szeretnétek hozzáérni?! És a procedúra végére ez a vágy annyira elhatalmasodik már, hogy szépen tönkre is lett téve a tökéletesre festett manikűr...

Ha jártatok már így, vagy egyszerűen csak türelmetlenek vagytok az egészhez, ahogy én is minden alkalommal, akkor a Bourjois csodacseppjeit nektek találták ki. Nem tudom mit rejt pontosan a formula, de működik. Nagyon. Egy csepp minden körömre, ami rögtön szét is terül és lakktól függően, de átlagosan körülbelül fél perc múlva kopogósra is száradt a lakk. Az állaga kicist olajos, de nem fog meg semmit, sőt mintha még jót is tenne a körömágyamnak. A pipetta egyébként nagyon jól adagol és ahhoz képest hogy minden alkalommal 10 cseppet használok, elég lassan fogy a kis üvegcse tartalma. Ha szeretnétek látni hogy is működik a dolog bevetés közben, ebben a videómban használtam a cseppeket.
Nem mondanám hogy must-have termék, de mindenesetre nagyon jól tud jönni sietős festéseknél, tudjátok amikor a férfi már sokadszorra kérdezi hogy "Kész vagy már?!!".

A Bourjois Instant Dry Cseppeket a drogériák polcain találhatjátok meg, kb. 2300 Ft-ért. 



Hallottatok már az ilyen körömlakkszárító formulákról? 
Mit gondoltok róluk - ajándék a körömfestéshez vagy csak mégegy felesleges lépés?




8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó kis találmány, ha valóban működik, bár kicsit túl drága :D Egyszer lehet, hogy kipróbálom majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, első hallásra soknak tűnik, de azokban a bizonyos sietős pillanatokban nekem mindent megér! :D

      Törlés
  2. Ha tényleg gyors száradást biztosít szerintem megéri a pénzét. Lehet teszek egy próbát. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem abszolút megéri, remélem ha beruházol rá neked is beválik majd! ;)

      Törlés
  3. Nem olcsó az biztos, de esküszöm én erre befektetek.:) Nincs olyan, hogy ne kenném el a lakkot valamelyik körmömön, szóval remélem végre hamar meg elsz a manikűr rázósabb része, azaz a várakozási idő:D Olyan kérdésem van, hogy rétegenként használható? Vagy azt ajánlod, hogy a végső rétegre cseppentsen az ember lánya?

    VálaszTörlés
  4. En az essence koromlakkszarito csoda cseppjeit hasznalom, ugyanazt tudja amit most leirtal, annyi kulonbseggel hogy az 700 ft! ;)

    VálaszTörlés
  5. Na, ezt én is kipróbálom, sokszor nagyon jól jönne! :)

    VálaszTörlés

09 10