2014. április 3., csütörtök

MAC Riri Woo



Karácsonyi ajándék volt, a kedvenc rúzsom azóta is és még nem írtam róla?! Na de most bepótolom a lemaradásom, és megmutatom a legszebb matt piros rúzst valaha. :)



Na jó talán kicsit elragadtattam magam, de hát ennyire szeretem ezt a rúzst. A tavalyi év során a MAC több kollekció erejéig is együttműködött Rihannával, ez a piros rúzs pedig többen meg is jelent, legutoljára a karácsonyiban, a fehér-arany design ennek a kollekciónak a sajátja volt. Szerintem gyönyörű lett a nagy R betűvel az aláírással és úgy mindennel együtt. Rihanna aláírása a rúzsba is bele van vésve ami kicsit még különlegesebbé teszi, de ezen kívül tulajdonképpen egy szokásos MAC rúzs rejtőzik a tubusban. A jellegzetes vanília illat például a Riri Woo sajátja is. 
A rúzs a retro matte családba tartozik, ami a kedvencem a MAC-től. A finishe természetesen matt ugyanakkor szinte hihetetlen milyen könnyű viselni! Ironikus hogy pont egy matt rúzs az ami egyáltalán nem szárítja az ajkaimat, miközben a legtöbb igen, egy idő után észre sem veszem hogy rajtam van. (Előtte természetesen mindig hidratálok.) A formulából adódóan nagyon tartós is, körülbelül 6 óráig a helyén marad és ezután is egyenletesen kezd el kopni. Gazdagon pigmentált, intenzív színe van, ami vonzza a tekinteteket, de a retro matte rúzsoknak ez is az egyik nem titkolt céljuk. :) 
A Riri Woo gyakorlatilag a MAC egyik állandó kollekciós rúzsának, a Ruby Woo-nak a kicsit "rihannásított" változata. Hajszálnyi köztük a különbség, így ha valaki lemaradt erről, gyakorlatilag bármikor beszerezheti.


Ez a klasszikus kék tónusú piros mindenkinek jól áll, és a mai trendeknek megfelelően akár a hétköznapokon is nyugodtan hordható, a matt finish-sel pedig még egyedibb és nőiesebb.

Ár: 5800.-
Beszerezhető: MAC üzletek - Ruby Woo




6 megjegyzés:

  1. Tényleg szép ez a piros rúzs, de én magamon nem viselem el a piros színt, de neked biztos jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másfél éve még nekem is hasonló volt a véleményem, semmilyen élénk rúzst nem viseltem. Aztán valami megváltozott bennem és ma már egy ilyen élénk piros a mindennapok alapdarabja lett. Ez a piros pedig tényleg mindenkin jól áll, biztosan rajtad is remekül muatatna! :) De persze mindenkinek olyan rúzst kell viselnie amiben önmagának és magabiztosnak érezheti magát. ;)

      Törlés
  2. Szép-szép, de én nem vagyok egy nagy piros rúzsos, úgy hogy a csomagolása jobban megfogott, nagyon eltalálták :P :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnálom, nekem a kedvenc rúzs árnyalatom a piros és annak minden árnyalata. :) És a narancs, korall, pink, stb....:) A csomagolás szerintem is csodaszép.

      Törlés

09 10