2014. április 17., csütörtök

Maybelline Colorsensational Cream Gloss - Cashmere Rose


A Maybelline megint divatba hozta a szájfényt! Na jó, lehet hogy kicsit túloztam. :) Az mindenesetre biztos, hogy a Colorsensational Cream Gloss-okkal sok blogger és sminkrajongó szívét meghódította. És van egy bizonyos árnyalat, ami mára már sok neszesszer alapdarabjává vált, ami annyi rúzst dobott már fel egy kis barackos csillogással.


Ez az árnyalat nem más, mint a csodás Cashmere Rose. Már a nevét is imádom, olyan kifinomult és nőies. De persze nem a frappáns elnevezések miatt lehet annyira szeretni ezeket a szájfényeket. A trükk a formulában rejlik. És persze az árnyalatok sem sikerültek rosszul! :)
Végre elfelejthetjük a ragadós, hajba beletapadós, valami nehéz réteg van a számon érzést. Mert tulajdonképpen ezeknek az ellenkezője igaz, a Colorsensational Cream Gloss szájfények formulája könnyű, alig érezhetőek az ajkakon. A nevükhöz hűen krémesek, már-már gélszerűek. Egyszerűen kényelmes őket viselni. A felvitelhez természetesen nincs szükség tükörre, az applikátorral bármikor könnyedén felfrissíthetjük a színt. Az illata viszonylag erős, gyümölcsös-cukorkás, ami nekem kifejezetten tetszik, olyan tavaszias.
A Cashmere Rose nem véletlenül a legnépszerűbb árnyalat, csillogó világos barackos-rózsaszín, ami sok rúzshoz passzol. Önmagában enyhe színt és visszafogott, vizes csillogást ad az ajkaknak. Rúzsok felett inkább csak a fénye érvényesül, amivel teltebb hatást ad az ajkaknak. A Chanel Melodieuse-el verhetetlen tavaszi párost alkotnak - az a korallos-rózsaszín és az extra csillogás....ahhh! :)


Ha egy kis extra fényre, vagy valami könnyen viselhetőre vágytok, próbáljátok ki a a Maybelline Colorsensational Cream Gloss-t, sok gyönyörű szín  közül válogathattok és az áruk is baráti.

Kapható: DM, Rossmann, Müller
Ár: 2-2500 Ft (sokszor akciós, a Joy-napokon 50%-os kedvezmény a Rossmannban)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10