2014. április 14., hétfő

L'Oreal Blogger Day - Mit rejtettek a goodie bag-ek?



A L'Oreal Blogger Day-ről szóló beszámolóm végén ígértem hogy felfedem mit rejtettek a táskák amikkel a találkozóról távoztunk. Azt hiszem épp itt az ideje hogy ezt az ígéretem most betartsam. :)

Csodás termékek kaptak helyet a goodie bag-ekben, csupa olyan újdonság, ami nemrég került a boltok polcaira és néhány jól megszokott kedvenc is. A legtöbbet természetesen már kipróbáltam és használom is, így néhány friss tapasztalattal is kiegészíthetem a beszámolót.

La Roche-Posay Solution Micellaire: gyengéden de hatékonyan távolítja el a sminket és nem okoz semmilyen irritációt. A kedvenc micellás lemosóm eddig, az illatáért pedig teljesen oda vagyok.:)
La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid: a lakosság egyre nagyobb része allergiás és rendelkezik érzékeny bőrrel, a Toleriane család új tagja a lehető legminimálisabb összetétellel biztosítja számukra is a megfelelő hidratálást ás ápolást. Gyorsan felszívódik és nagyon puhává varázsolja a bőrömet.
Vichy Idéalia Eyes: az ideális bőr része az ideális szemkörnyék is, sötét karikák és vonalak nélkül - a Vichy ezen elv alapján alkotta meg ezt a szemkontúr tökéletesítő és ápoló krémet. Már nem telhet el nap anélkül hogy nem használnám, kellemes felkenni és ad egy kis ragyogást is a szem alatti területnek.
Vichy Normaderm Night Detox: ismeritek az érzést mikor reggel úgy keltek fel mintha éjszaka valaki összekente volna az arcotokat olajjal? Én sajnos igen, ezért is vártam nagyon ezt az új éjszakai krémet ami arra hivatott hogy megfelelő szinten tartsa a faggyútermelést és segítse a problémás bőr regenerálódását. Eddig úgy tűnik teljes mértékben betartja amit ígér, a bőröm szereti, kíváncsian várom a hosszabb távú hatását.
L'Oreal Nutri-Gold arcápoló: azt az arckrémet még nem volt alkalmam kipróbálni, viszont a csomagolása valami gyönyörű és olyan eleganciát sugároz mintha egy igazi luxusterméket tartanék a kezemben. Már ennek alapján is alig várom hogy kitapasztalhassam az arcápoló tulajdonságait!
Kérastase Elixir Ultime hajszépítő olaj: az illata igéző és a legjobb hajolaj mait valaha próbáltam, gyönyörű fényt ad és nem nehezíti el a tincseket.
Maybelline Go Extreme Colossal Volum: már írtam is róla itt, ugyanis hamar bekerült a kedvenc 5 szempillaspirálom közé. Gyakran választom reggelente és sosem bánom meg a döntésem, hosszúak és íveltek lesznek vele a pilláim.
L'Oreal Professionel Wild Stylers Crépage De Chignon: na ez az amit szinte rögtön lenyúlt a barátom, ahogy megmutattam mit tud. Volument, textúrát és tartást ad hajnak. Én valahogy nehezen tapasztalom ki az ilyen termékeket, mert a hajammal kapcsolatban nagyon ügyetlen tudok lenni, de igyekszem minél többet használni, feltéve ha a barátom hagy belőle. :)
Garnier Oil Beauty testápoló: mondhatnám hogy az illat ebben az esetben mindent visz, de igazságtalan lennék mert ez egy nagyon jó testápoló. Néhány perc alatt, nyomtalanul beszívódik, illetve nem, mert mennyei illatot és puha bőrt hagy maga után.
L'Oreal Professionel Hairchalk: a hairchalk-ban az a fantasztikus hogy bárki perceken belül színt varázsolhat a hajába, mindezt otthon szaktudás vagy bármilyen különlegesebb eszköz nélkül. Én egy visszafogottabb árnyalatot választottam, de hamarosan itt a fesztivál- és buliszezon, amikor egy pink, kék, vagy zöld hairchalk-kal garantált lesz a hangulat!


Természetesen minden termékről olvashattok majd részletes tesztet is itt a blogon!


2 megjegyzés:

  1. Nem tudod véletlenül, hogy a Garnier Oil Beauty testápoló mikortól lesz kapható itthon? Vagy már lehet is kapni ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sajnos nem tudom, még nem láttam a polcokon, de biztos vagyok benne hogy hamarosan kint lesznek! :) Mindenesetre érdemes rá várni! ;)

      Törlés

09 10