2014. február 13., csütörtök

Teszt / L'oreal Mega Volume Miss Manga szempillaspirál





A facebookon és itt a blogon is sokan kérdeztetek az új Miss Manga spirálról, és mivel már elég régóta használom hogy biztos véleményt mondhassak róla, eljött a teszt ideje!


Biztosan sokan találkoztatok már valamilyen formában ezzel az új L'oreal spirállal, reklámokban, plakátokon, az üzletek polcain és már néhány tesztet is olvashattatok róla a magyar blogokon. A különösen nagy visszhang azt hiszem Palvin Barbinak is köszönhető, aki a spirál reklámjában hatalmas pillákkal, igazi mangalányként pózol. Elég csábítóra sikerült a tekintete, a kérdés persze az, tényleg elérhetjük-e mi is ezt az elképesztő mega hatást. Mielőtt megpróbálok erre a kérdésre válaszolni, néhány gondolatot mondanék a külcsínyről is. 

A csomagolás nekem nagyon tetszik, sikerült eltalálni az elegáns és a csajos közti átmenetet. A fekete és a metálos rózsaszín jól kiegészíti egymást. Maga a spirál elég nagy, nekem kicsit fura is kitekerve, mert a benne lévő tartalomhoz képest óriásinak tűnik. De ezzel együtt is szép lett szerintem, van egy kis tartóm amibe a spirálokat teszem, de ezt kint hagytam az asztalomon díszként. Amit még nagyon szeretek benne, az hogy jól záródik, mikor visszacsavarjuk a végén kattan egyet, ekkor lesz teljesen lezárva a spirál. Ez a mechanizmus remélhetőleg megóvja majd a benne lévő festéket a  kiszáradástól.




A kefe nagy és a vége felé elvékonyodik ami a belső, kisebb pillák kifestését könnyíti meg, miközben a vastagabb résszel tökéletesen alá lehet nyúlni a külső pilláknak, és így szépen íveli is azokat. Én ezt az elvékonyodó kúp formát kedvelem a legjobban, ezzel a legkönnyebb a spirálozás. A fejrész nagyon rugalmas, akár 90 fokban is elhajlítható, ami azt hiszem inkább érdekes mint hasznos. Legalábbis nekem még nem sikerült kihasználnom ezt a tulajdonságát., de mindenképp írja meg aki igen! :) Egyetlen hibája, hogy a festék hajlamos összegyűlni a kefe végében, ezt leszoktam húzni, különben a sok festék összeragasztja a pillákat.

A festék állaga krémes és könnyű, nem nehezíti el a pillákat, még akkor sem ha több rétegben visszük fel. A pillák egész nap puhák maradnak, nem szárad rá a festék és így nem is porzik, az alsó pillákon sem. Ez a formula ilyen szempontból tökéletes. Felvihetjük egy rétegben is, így aki a  visszafogottabb, de látványos hatású spirálokat kedveli is szeretheti a Miss Mangát. 2-3 rétegben természetesen még nagyobb, még íveltebb pillákat kapunk, de nem árt az óvatosság, mert ha túl sok festéket viszünk fel könnyen összetapadt, póklábas lesz a hatás a mangás helyett. A festék mélyfekete és nagyon szépen befed minden egyes szempillát, az alsó pillákon pedig különösen látványos a hatása.

Én kisebb mozdulatokkal szoktam felvinni a festéket, a kefe ducibb részét használva a külső pilláknál, úgy, hogy a töveket a lehető legjobban elérhessem. Ez azért fontos, mert így szép ívet kapunk, és a nap folyamán nem fog elveszni a kapott volumen. Befelé haladva a kefe vékonyabb részét használom, a legbelső pilláknál pedig a kefe végét.




A képeken láthatjátok a spirál hatását. Nekem eleve elég hosszúak a szempilláim, alul is, ami a Miss Mangával még látványosabb, szinte ugyanolyan hosszúak lesznek mint a fentiek. Amit azt hiszem sikerült visszaadni a képekkel az a festék mélyfekete színe. ( A keszekuszaságot nem a spirál okozta, ilyen kis kócosak szoktak lenni a pilláim. :) )


Azt vettem észre, hogy ez a spirál igazi vízválasztó lett, van aki nagyon nem szereti és van aki esküszik rá. Én az utóbbi tábort erősítem, nagyon megszerettem ezt a spirált. Összefoglalva, ezért:
  • A festék formulája, a puhasága és a könnyedsége elképesztő
  • Szépen íveli és dúsítja a pilláimat, és egész nap tart, pergés vagy pandaeffektus nélkül
  • A kefe formája miatt nagyon könnyű a használata
  • A színe mélyfekete 
  • Könnyen építhető a még intenzívebb hatásért
  • Jó ár/érték arány - sokszor akciós



Nem szoktam ennyire megkedvelni spirálokat, de a Miss Manga lenyűgözött. A kedvenc spirálom és a mindennapi sminkrutinom egyik biztos szereplője lett az utóbbi napokban. 
Remélem ez a teszt segít azoknak akik gondolkodnak a megvásárlásán, én azt ajánlom, próbáljátok ki. Lehet hogy Ti is új kedvencre leltek majd a Miss Mangában. 



Ti milyen típusú spirálokat kedveltek? Örülnék ha ajánlanátok néhány kedvencet!




9 megjegyzés:

  1. Azta! Nagyon szép pilláid lettek, mintha csak photoshop lenne :)
    Ha meglátom akciósan, lehet megveszem, mert folyamatosan szívok a spirálokkal, de talán az általad leírt formula miatt ez jó lenne. Most egy Maybelline The Rocketem van, de rövid időn belül elkezd darabokban felkenődni a szemöldököm alá, ilyen tré spirálom még komolyan nem volt, pedig mindenki oda-vissza van érte. Kár különben, mert nagyon szép szempillákat varázsol, de a minősége nekem nagyon nem jött be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi photoshop, ez "csak" a Miss Manga. :) Nekem is volt már jópár csalódásom spirálokkal, tulajdonképpen eddig csak a Max Factor 2000 Calorie volt az egyetlen ami tényleg tökéletes vot, ezt használom már 2 éve. És most annyira örülök hogy rátalltam erre! :) A The Rocket-on mindig elgondolkodok, mert sokan szeretik, de a Maybelline spirálokkal eddig sajnos csak rossz tapasztalataim voltak. Múlt héten még szinte mindenhol akciós volt, és a most megjelent Joy-hoz jár egy 33% kedvezményre jogodító shopping kártya L'oreal termékekre! ;)
      Egyébként tényleg ez a könnyű, krémes formula talán a legnagyobb előnye ennek a spirálnak. Kezdetben el sem hittem hogy ez tényleg ilyen is marad egész nap, lemosni is könnyű, szóval szuper! :)

      Törlés
  2. Aaaa micsoda pilláid lettek tőle!!!! A hatását én is kedvelem, de nekem a nap folyamán eléggé pereg és maszatolódik, ezt eléggé sajnálom benne :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És most még kicsit bénán is festettem ki a szempilláimat. ;D Érdekes mennyi arca van ennek a spirálnak, én pont azt kedvelem benne, hogy reggel felkenem és tutira ott marad ahol lennie kell. :) Sajnálom hogy neked pereg!

      Törlés
  3. Wow ez igen! Szerintem nekem is ő lesz a következő áldozat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy próbát azt hiszem mindenképp megér. Remélem Te is szeretni fogod majd! :)

      Törlés
  4. Szép a hatása, tetszik nekem, de most van rengeteg spirálom, így nem veszem meg, viszont ha mind elfogyna akkor szerintem ezt szerezném be :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tesztet szerintem következő hónapban meg is veszem, gyönyörű pillákat varázsol!!

    VálaszTörlés
  6. Woow, ezt be kell szerezzem a Glamour napokon!:)

    VálaszTörlés

09 10