2014. február 10., hétfő

Valentine treats




Összegyűjtöttem néhány terméket a közelgő Valentin-nap alkalmából. Természetesen nem csak ezt a közelgő eseményt tehetjük különlegessé vagy a szerelmünknek kedveskedhetünk velük, csodás ajándékok lehetnek egy kedves barátnak, és persze magunkat is meglephetjük egy-két darabbal. :)



Yankee Candle:
Valentin napi akciójuk keretében 10% kedvezménnyel vásárolható meg néhány szerelmet idéző illat és kiegészítő. 

Fresh Cut Roses diffúzor: Vidéki kerteket idéző finom rózsaszirmok harmatos kivonata
Loves me, loves me not gyertya: A friss mezei százszorszép csak arra vár, hogy valaki letépje szirmait... mint egy romantikus álom, a Loves Me, Loves Me Not úgy idézi fel a nyári szerelmet.
Love mintagyertya tartó: A szerelmet idéző illatokhoz illő gyertyatartó, a kettő együtt tökéletes hangulatot teremthet a szerelmesek estéjén.



The Body Shop 
A kényeztető csoki és epres termékek 25% kedvezménnyel kaphatóak a szerelem és a barátság jegyében.

Chocomania Beautífying Oil: Testápoló olaj ellenállhatatlan csoki illattal. 
Strawberry EDT: Az édes eper illata parfümbe zárva. A csábító hatás garantált.



L'occitane
Az új piros cseresznye kollekció tavaszt idéző, csábító illata a Valentin-napot is megédesíti.

Piros cseresznye csomag: az új, limitált kiadású Piros Cseresznye termékek egy szép neszeszerben, különleges áron. A csomag tartalma: kézkrém, tusfürdő, testápolótej és a virágmintás neszeszer.
Piros cseresznye EAU Intense: Az érzékeket rabul ejtő virágos-gyümölcsös Piros Cseresznye Eau Intense a cseresznyevirágok szépségét és a roppanós piros gyümölcsök érkezését ünnepli ebben az intenzív illatban.



Opi - Couture De Minnie kollekció
A kollekció piros és rózsaszín árnyalatokban pompázó lakkjai a női bájt idézik.

Magazine Cover Mouse: Egy igazán különleges és elbűvölő fedőlakk. A hatás: fehér, rózsaszín és piros confettik a körmökön, mintha csak a szerelem ünneplésére készítették volna.
Minnie Style: A klasszikus piros és a különleges liquid sand hatás találkozása. A lehengerlő hatás garantált.



Az itt felsorolt összes termék a kívánságlistámon van, és nem csak a Valentin-napin. :) Mégis van egy közülük amit külön kiemelnék, ez a L'occitane új, piros cseresznyés parfümje. Nagyon vágyok legalább egy kis üveggel ebből a fantasztikus tavasz esszenciából. :)




Ti készültök valami különlegességgel Valentin-napra? Új illattal, egy különlegesebb manikűrrel, egy finom vacsorával, vagy... ;)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10