2014. február 25., kedd

Újdonságok hete a Szépséglaborban

Annyi újdonság került hozzám az utóbbi időben, hogy úgy döntöttem egy egész hetet nekik szánok a blogon és kisebb csokrokban mutatom meg őket. Vannak itt Real Techniques ecsetek, ebay-ről rendelt körömdíszítő eszközök, sminktermékek, sok-sok hajápoló termék és egy-két ruha és kiegészítő is debütál a héten. Sok közülük igazi tavaszi újdonság, ami nemrég jelent meg a polcokon. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de én nagyon szeretem az évnek ezt a részét, mikor minden márka előrukkol valami újdonsággal, megjelennek a frissességet hozó tavaszi kollekciók, amik ebben az évben szerintem kifejezetten szépek ( Bourjois, Chanel a kedvenceim). Szeretni fogom a tavaszt. :)
Nem csak sminkek terén nyűgöztek le az újdonságok, rengeteg szuper hajápoló- és formázó termék jelent meg itthon az utóbbi időben, teljes bezsongáshoz vezetve engem, mostanában ugyanis ami hajjal kapcsolatos, azzal engem meg lehet venni jó gyorsan. :) Aminek különösen örültem az a TXT termékcsalád a L'orealtól, ezen belül is a textúráló spray az amit már nagyon szerettem volna kipróbálni. És igen, nagyon-nagyon jó! :) Meg szeretném még említeni a Schwarzkopf és Claudia Schiffer közreműködésével (már most elég jól hangzik a dolog) kifejleszett új Essence Ultime termékeket. Samponok, balzsamok, kondícionálók és olyan egész különleges termékek is megtalálhatók köztük mint a BB Beauty Balm hajápoló. Első látásra mindekipróbálnám, egyenlőre egy sampont szereztem be ami első használat után elképesztő. ;)
Ezek a képek még csak ízelítők, remélem velem tartotok majd a héten és tetszeni fog nektek ez a haul téma. De nem csak azokról a dolgokról szeretnék beszámolni amiket már megvettem, néhány kedvenc tavaszi kollekciót és új terméket is be szeretnék mutatni nektek az haul héten, itt a Szépséglaborban. :)
1 megjegyzés:

  1. Oh jajj! Nagyon szuper dogok! :D A hajápolási termékek nagyon érdekelnek! :)

    VálaszTörlés

09 10