2014. február 8., szombat

Manicure / Ellegant way




Megint egy manikűr.  Ígérem nem fogok körmös bloggá alakulni, esélyem sem lenne ennyi ügyes és tehetséges hazai blogger közt. :) De nagyon szerettem volna veletek megosztani ezt a manikűrt. Az előző a pink alapszínnel és a szívekkel nem volt az én stílusom, bár ennek ellenére szerettem viselni. De ez a mostani, ez én vagyok. Ami elsőre eszembe jutott róla, hogy elegáns, és érdekes, amikor a barátom meglátta ugyanezt mondta rá. Így lett a neve "ellegant way".

Az ebay-es rendelésem minden tagja megérkezett, és azt hiszem a legjobban a körömdíszítő szalagokat fogom szeretni. Hihetetlenül egyszerű a használatuk és hipp-hopp feldobnak bármilyen manikűrt. A jövőben biztos sokat fogom használni őket, remélem nem bánjátok majd! :) Most egy rézszínű szalagot választottam, szerintem csodásan mutat ezzel a hófehér lakkal. A glitteres lakkal már sokszor találkozhattatok itt a blogon, de higgyétek el ha azt mondom, a Halo-t élőben is látnotok kell! :) A manikűrben egy réteg fehér felett 2 réteg tömény csillogás van, ami száradás után úgy néz ki mint valami ragyogó glitterpáncél. A sötét lakkot csak megláttam a fiókban és a pink után tudtam hogy most ezzel kell helyrebillentenem az egyensúlyt. 



Felhasznált lakkok:

  • Rimmel Deliciously Dark - sötét lila
  • Orly Halo - glitter
  • Opi Alpine Snow - fehér
  • Rimmel Nail Nurse - alap- és fedőlakk

Felhasznált eszköz:

  • körömdíszítő szalag - réz színű

Ezzel a manikűrrel belecsempészhetünk egy is extrát a hétköznapokba, de azt hiszem sok eseményen is megállná a helyét. Nem feltűnő, mégis van benne egy kis csavar - pont ahogy szeretem. :)




Ti milyen stílust kedveltek? Egyszínű lakkozás, ombre, accent nails, ..., mire esküsztök?





8 megjegyzés:

09 10