2014. február 26., szerda

Haul hét #1 - Hajápolás- és formázás





Mióta levágtattam a hajam, a hosszán kívül  megváltozottak az igényei is, más típusú termékeket keresek mint azelőtt, így sok újdonságot is kipróbáltam az utóbbi időben. A képekről sajnos lemaradt a L'oreal EverPure Színvédő és Volumennövelő sampon, amit a kedvenc bloggerem Alix ( icovetthee.com ) hatására vettem meg. Nagyon szép, egészséges és puha lett tőle a hajam, viszont sajnos rettenetesen szállt mindenfelé, bármilyen olajat vagy spray-t használhattam, ez nem változott. Ami egyedül enyhített a helyzeten az a John Frieda Frizz Ease maszk volt, ami már jó ideje a kedvenc hajbalzsamom. Mivel a hajvágással a szárazság is odalett és a hajam állapota sokkal jobb lett, most a volumennövelés került nálam a középpontba. A hajam sajnos hajlamos rettenetesen lelapulni, bárhogy igyekszem is a szárításnál, így amire rá van írva hogy volumen, azzal engem megtudnak venni. Így az új Schwarzkopf Essence Ultime termékek közül elsőként ezt a Biotin Volume sampont hoztam el. Egyszeri használat után le vagyok nyűgözve, ilyen tartása még nem volt a hajamnak és ez 3 napig ki is tartott, szinte hihetetlen. Emellett puha, fényes, egészséges, egyszerűen szép. Nagyon érdekes termékek kaptak helyet ebben a termékcsaládban, mint például a BB Beauty Balm, amit egyszerűen ki kell majd próbálnom, főként ilyen jó tapasztalatok után.
A Dove Hair Therapy szárazsamponból már a második flakonnál tartok, ez mindent elmond. :) Egyszerű a használata, a feladatát maradéktalanul teljesíti és láthatatlan a hajon. Ó és az illata is nagyon finom. Kell-e ennél több egy szárazsampontól? Nekem nem. :)
A hajlakkokkal mindig rosszban voltam, a legtöbb amit próbáltam büdös és ragadós volt, egyszerűen nem tudtam elviselni a hajamon. De most igyekszem megtalálni az igazit és elkezdtem kísérletezni. A got2b. 2 sexy big volume lakkot szintén Alix hatására vettem meg, de még nem tudtam eldönteni jól tettem-e. Ami a legmeghatározóbb benne az az erős málnaillat ami minden fújásnál kiszabadul a palackból gyümölcsillatúvá változtatva a kis fürdőnket. :) Tartás é tartósság tekintetében átlagosan teljesít, ami jó benne hogy nem ragasztja össze a hajszálakat. A legújabb kísérleti alanyom a téren a L'oreal Studio Line Styling Spray, ami nagyon ígéretesnek tűnik. Nagyon finom permet formájában fújja ki a lakkot, ami így könnyen eloszlatható a hajon, és nem hagy semmiféle kellemetlen érzést maga után.
De ami miatt leginkább lázba jöttem az a L'oreal Studio Line TXT Excess textúráló spray. Valahol a hajlakk és a szárazsampon közt félúton, a textúráló spray-k arra hivatottak hogy adjanak egy kis tartást és testet a hajnak. Pont erre van szükségem, így nagyon örültem hogy ez a termék, miután külföldi blogokon már annyi dicséretet kapott, végre nálunk is megjelent. Néhány napi használat után csak még jobban örülök, elképesztő a hatása. Ebből a termékcsaládból még egy dolognak nem tudtam ellenállni, a TXT Wave spray-nek. A még vizes hajra kell ráfújni, és abban segít hogy enyhe hullámokat varázsolhassunk a hajunkba a szárítás során. Egyszer már kipróbáltam és tényleg segített a hullámok kialakításában és megtartásában is. A természetes göndör hullámok tengeri só nélkül is megvalósíthatóak. :)


Nagyon sok olyan újdonság van még a boltok polcain amit szeretnék kipróbálni, és a mostani hajápolási mániámat tekintve biztos hogy a jövőben még sokmindenről beszámolok majd itt a blogon. Természetesen tesztek is jönnek majd amint alaposabban kitapasztaltam ezeket a termékeket. Addig is remélem velem tartotok majd a Haul Hét további részében is! :)




8 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök ennek a bejegyzésnek :) a Schwarzkopf Essence Ultime sampont szeretném kipróbálni, ígéretesnek tűnik, és a TXT wave spray is érdekel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És én örülök hogy örülsz! :) A sampont és a spray-t is csak ajánlani tudom az eddigiek alapján, ketten együtt pedig még jobbak!;) Ezek az új Schwarzkopf termékek nagyon ígéretesnek tűnnek :)

      Törlés
  2. a Dove szárazsampon mennyibe került? :)
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 1600.- körüli a teljes ára ha jól emlékszem, de szinte mindig akciós valahol, ilyenkor 1200 Ft körül beszerezhető. Így már abszolút megéri, nagyon jó kis termék, néhány napon igazi életmentő.:)

      Törlés
  3. A Loreak cuccokat hol vetted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A Müllerben, a héten jelentek meg és rögtön akciósak is voltak ( minden L'oreal termék ). Azt nem tudom máshol is megjelentek-e már. Az áruk 1500.- körül mozog nem akciósan.

      Törlés
    2. Köszi! Március 8-án a Müller oldaláról letölthető kuponnal 15%-os kedvezménnyel lehet vásárplni Nőnap alkalmából!

      Törlés
  4. Tegnap végre eljutottam egy Müllerbe és sikerült megvennem a textúráló spray-t, mert nagyon elültetted a bogarat a fülembe. Én most pont fordított helyzetben vagyok, mint Te, már rég volt olyan hosszú a hajam, mint most, így nekem is át kell alakítanom a hajápolási rutinomat. Nem egyszerű, de ilyen hasznos posztok mellett talán menni fog. :)

    VálaszTörlés

09 10