2014. február 12., szerda

Favorite 5 + 1 - Január



Jobb később mint soha, nem igaz? Itt vannak a januári kedvencek, szám szerint 5 belőlük, plusz egy ráadás mert nem tudtam kihagyni. Úgy tervezem a jövőben minden hónapban 5 kedvencet fogok kiválasztani és megmutatni itt a blogon,. Remélem tetszeni fog nektek ez a koncepció! Itt is az első favorite 5! :)


Vichy Teint Idéal Fluid alapozó
A Vichy legújabb alapozója egyszerűen tökéletesre sikerült. Az én bőröm legalábbis nagyon szereti. A fedése közepes és építhető, miközben a textúrája könnyű, akár kézzel is tökéletesen fel lehet vinni. A viszonylag magas fedés mellett könnyű viselni, teljesen egybeolvad a bőrrel, szinte láthatatlanná válik. Ami viszont abszolút látható az az egészséges, egységes arcszín. És az első olyan alapozó ami valóban csökkenti a pórusok láthatóságát. Egyébként szerintem nagyon hasonlít a Bourjois Healthy Mix Serum alapozójára, textúrában, és hatásában is, kicsit olyan mintha a jobban fedő nagytestvére  lenne. Abszolút kedvenccé vált nálam ez az alapozó, külön tesztet is hozok róla nektek hamarosan.


The Body Shop White Musk Smoky Rose EDP
Róla már olvashattatok itt, Még novemberben, névnapomra leptek meg ezzel a parfümmel és azóta is nagy kedvencem. Mikor ezt viselem mindig kapok egy-egy bókot,  leginkább férfiaktól, azt hiszem van benne valami ami nekik szól. :) Az illat maga virágos és egyszerre szúrós is, különleges mégis könnyen szerethető. A  Smoky Rose volt számomra az ősz és a tél illata. 


L'occitane Shea vajas kézkrém
Azt hiszem nem szükséges bemutatnom ezt a legendás kézkrémet. :)  Bevallom kezdetben nem tetszett az illata, erősnek és kicsit szokatlannak találtam, de végül engem is meghódított a shea vaj kényeztető hatása. Egy sűrű, erősen hidratáló krém, aminek már rögtön használat után látható az ápoló hatása. Az erősen kiszáradt kezeket is képes rendbe tenni, igazi kényeztetés ilyenkor a használata. Mindig tartok egy tubussal táskámban. És most ha regisztráltok a L'occitane facebook oldalán, 15% kedvezményt kaptok minden termékre plusz 3 mini kézkrémet bármilyen összegű vásárlás esetén. ;)


Bourjois Java Rice Powder
A titkos fegyverem ez a púder, mindig számíthatok rá ha egy kis életet szeretnék lehelni az arcomra. Egészséges fényt és ragyogást ad a bőrnek, mint semmi más. Én púderként az egész arcomra szoktam használni, vagy enyhe highlighterként pirosító fölé. A szem alatti területen is csodákra képes, fixálja a korrektort miközben instant "felébredt" effektust ad, ami sokszor nagyon jól jön! :) A rózsaillatában pedig van valami "vintage" életérzés, én nagyon szeretem:  :)


L'oreal Mega Volume Miss Manga szempillaspirál 
Mióta megvettem teljesen háttérbe szorította a már 2 éve uralkodó, abszolút kedvenc Max Factor 2000 Calorie-t. Mindent szeretek benne, a keféjét, a textúráját, a használatát, és persze a hatását - gyönyörű hosszú pillákat varázsol, nem csomósodik és nem kenődik el napközben. Róla is jön hamarosan teszt. 


+1 Real Techniques Blush Brush
Ez az ecset minden hónapban szerepelhetne a kedvencek közt. Legyen szó pirosítóról, bronzosítóról vagy púderről egyszerűen tökéletes lesz az eredmény ezzel az ecsettel. Amihez különösen szeretem használni az a MAC Gleeful ásványi pirosítója, egyszerűen megzabolázza az extra pigmentáltságát és szépen egyenletesen viszi fel az arcra a színt. Bohóceffektus elkerülve. :) A Real Techniques ecsetek egyszerűen utánozhatatlanok, már úton is van felém a Core Collection szett és a Shading Brush. Alig várom hogy megérkezzenek! :)



Próbáltátok már valamelyik terméket? 




12 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a kézkrémet :) Már régóta gondolkozok egy Vichy alapozón, megkérdezhetem, hogy mennyibe került?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon megszerettem, és ezek a minik is nagyon sokáig kitartanak. Most az új cseresznyéset szeretném kipróbálni. :) Az alapozó 6000 Ft.- körüli áron kapható a patikákban, de ha kipróbálnád most van rá egy jó lehetőség. A neten vagy egy patikában kell kitölteni egy kérdőívet az arcbőrödről, és így megtudhatod mik a számodra ideális Vichy termékek. Ezeknek a mintáját meg is kapod, én az Ideália család csomagját kaptam, amiben ennek az alapozónak is benne van a mintája, arckrém és szérum társaságában. Én tesztelésre kaptam az alapozót, de valószínűleg meg fogom venni ha elfogy, mert tényleg nagyon megszerettem. :)

      Törlés
    2. Húúh és ezt a kérdőívet meg tudod mondani, hogy merre találom? :) Nagyon jónak hangzik. :)

      Törlés
  2. Loreal szempilla spirálon gondolkodok vegyek-e de megvárom a tesztedet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudom mit tanácsolhatnék, mert épp ez az a spirál ami nagyon megosztja a használóit. Van aki egyszerűen imádja, mint én és nagy kedvence lett, viszont sokan kifejezetten utálják. Ami viszont jó, hogy több helyen is akciósan lehet megvásárolni, illetve a most megjelent Joy-hoz jár egy 33% kedvezményre felhasználható L'oreal kupon. A teszt természetesen nem marad el. :)

      Törlés
  3. Hmm,kíváncsivá tettél a szempillaspirál iránt (: Jól hangzik amiket leírtál. Én is szeretem a hosszú pillákat- de sok spirálban csalódtam már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is, és legtöbbször a legnépszerűbbekben. De a spiráloknál tényleg ez a helyzet, csak akkor tudhatjuk meg hogy szeretni fogunk-e egy-egy darabot ha kipróbáljuk. Ma fel is került a teszt a Miss Mangáról, azért remélem találsz benne hasznos infókat! :)

      Törlés
  4. Az ecsetet én is megvettem, Bár nagyon kellemes, nem foltos felvitelt tudok vele elérni, egy bajom akad, mégpedig az, hogy a fél arcom pirosítós. Nekem kicsit túl nagynak tűnik az ecset feje. Neked nem okoz ilyen gondot? Vagy rossz a technikám? Fogalmam sincs, mi a gond, de emiatt ritkán használom. Pedig finom, puha, tömött, ideális lenne, ha kisebb lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem a problémád, én akkor szoktam kicsit nagynak érezni, ha bronzosító fölé szeretnék pirosítót felvinni, vagyis egy komolyabb kontúrozásnál. Ha csak pirosítót használok, akkor kifejezetten szeretem ha hangsúlyosabb, és nekem ez a méret a kívánt hatáshoz pont megfelel. Sok Real Techniques ecset van ami jó lehetne neked, hiszem mindegyikük multifunkciós, és pont az a jó bennük hogy mindnél külön megtalálhatod a számodra megfelelő használati módot. Amit ajánlani tudok neked, az a core collection szett, a benne lévő contour brush miatt, ami kisebb és pontosabb felvitelt tesz lehetővé. Ha ezért nem szeretnél szettet rendelni, jó választás lehet a setting brush, ami önmagában is megvásárolható és szintén kisebb és kontrolláltabban felvihetőek vele a porállagú termékek. És ha a pirosításra nem is felelt meg annyira, a blush brush beválhat a púder felvitelére, különösen ha csak a t-zónában és a szükséges helyeken szeretsz púderezni. Én is szoktam erre a célra használni, és be is vált. Remélem tudtam segíteni! :) Ó és a technikáddal biztosan nincs semmi probléma, az ecsetekre is igaz, hogy más-más arcformánál más-más használtai mód az ideális. :)

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm a részletes ajánlót, megnézem azokat, amiket említettél. :)

      Törlés
  5. Eddig engem egyik ilyen spirálos teszt sem győzött meg arról, hogy szuper termékről van szó :) Kíváncsian várom a te tesztedet róla!
    A pixiboxban pont ilyen Vichy alapozó minta van, holnap ki is próbálom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem épp a kedvenc külföldi bloggerem győzött meg róla, hogy nekem ez kell, pedig még csak tesztet sem készített róla. De már nagyon örülök hogy így hatott rám. Ma ki is került a teszt a blogra, remélem segít, vagy legalábbis érdekesnek találod majd! :) Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy a spirálok is olyan termékek amik vagy beválnak valakinek, vagy nem, és ami eldöntheti ezt az a kipróbálásuk. Én mindenesetre nagyon megszerettem.
      Az alapozót is, bár úgy látom ebben az estben eddig mindenki csak csupa jót mondott a Teint Idéal-ról. Kár hogy a spiráloknál nem csinálnak mini minta termékeket! :)

      Törlés

09 10