2014. február 27., csütörtök

A legszebb tavaszi kollekciók #1 - Chanel Notes de Printemps




Az újdonságok hetén az új kollekciók is helyet kapnak, idén tavasszal gyönyörű termékek jelennek meg. Bár igazán nehéz kedvencet választani közülük, mégis van egy ami teljesen lenyűgözött, számomra a tökéletes tavaszi kollekciót testesíti meg.  Notes de Printemps by Chanel .




Könnyed, üde, friss, rózsás, sikkes, nőies, csábító és hasonló jelzők jutnak eszembe a képek láttán. A korall és a rózsaszín árnyalatai tökéletesen képviselik a tavasz üdeségét. A termékskála elég széles, a kollekcióban helyett kaptak:

  • rúzsok többféle finishben - Rouge Coco: Dédicace & Triomphe; Rouge Allure: Melodieuse & Fougueuse; Rouge allure Velvet: La Diva & L'adorée 
  • szájfények
  • egy 4-es szemhéjpúder paletta és egy szemfesték duo
  • két Illusion de Ombre szemfesték - Impulsion (rózsazsín) & Diapason (lila)
  • körömlakkok - Charivari: mélylila; Tapage: élénk pink 

és még sorolhatnám.



A kedvenceim a kollekcióból:



Le Blush Créme De Chanel - Chamade & Intonation
A kép magáért beszél, ezek a krémpirosítók egyszerűen gyönyörűek! A Chamade korallos-rózsaszín színével a tökéletes tavaszi pirosító. Bár sajnos még nem volt alkalmam Chanel pirosítókat kipróbálni, Temptalia értékelése alapján nagyon tartósak, akár 9 órán keresztül is fennmaradnak az orcákon fakulás nélkül.

Rouge Allure - Melodieuse
egyszerűen a legszebb korall rúzs, egy kis piros tónussal megspékelve csak hogy még különlegesebb legyen. Maga a tavaszi élénkség.

Le Vernis - Charivari
Nagyon különleges ez a mély-lila árnyalat, benne van az a bizonyos Chanel-sikk.




És ha a képek láttán még nem lennétek lenyűgözve, itt van két videó ami után biztos mindenkit elvarázsol a kollekció. :) Az első a Chanel filmje. Annyira jó hangulata van, néha-néha megnézem, jó kedvem lesz tőle. ( Cuki állatos videók? Ugyan már!:) ). A másodikban Lisa Eldridge mutataj be a kollekció darabjait egy üde tavaszi smink elkészítésén keresztül.  


A Chanel-tavasz gyönyörű.





4 megjegyzés:

  1. Azokért a krémes pirosítókért oda meg vissza vagyok... *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is! :D De ahogy van az egész kollekcióért! <3

      Törlés
  2. Az Intonationt vadászom már egy ideje, de sajnos a parfümériák csak 1-1 darabokat kapnak és nagyon gyorsan elfogy :( Remélem hamarosan meglesz mert tényleg egész nap a helyén marad és aw csodás úgy ahogy van. Egyébként nekem is ez a kedvenc tavaszi kiadásom mind közül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem rálelsz valahol, tényleg csodálatos, de az egész kollekció az. Ha én egy dolgot választhatnék belőle, az a Melodieuse lenne, ez a szín...tökéletes! És persze a krémpirosítók és a lakkok is jöhetnének! :)

      Törlés

09 10