2013. november 24., vasárnap

One haul for the hair






Sziasztok! A nyáron könnyen kezelhető, fényes, egészséges hajam a hideg idő beköszöntével egyszerre száraz, töredezett, gubancos valamivé változott, ami maximum 2 napig vállalható hajmosás után. :( Ezért szinte megszállottja lettem az utóbbi időben a különféle hajápolóknak, samponoknak és mindennek ami egy kis reményt adhat a hajam állapotának helyreállításához és általánosságban amitől szebb lehet egy lány hajkoronája. :)
Összegyűjtöttem milyen termékeket vásároltam eddig ennek jegyében.



L'oreal Elnett Satin / de Luxe hővédő és styling spray: Míg az Elnett hajlakkokat már viszonylag régóta megtalálhatjuk a Müllerek polcain, a hővédő család tagjai csupán egy hónapja jelentek meg itthon is. Sok frizurakészítős videóban találkozhatunk velük, sok dicséretet is kaptak így alig vártam hogy én is kipróbálhassam őket. 3 típusa van: hajegyenesítő; volumennövelő és göndör hajra való. A hővédelem mellett a formázásban is segítenek, tulajdonképpen 2 az 1-ben termékek. Én a volumennövelőt vettem meg, kétszer használtam már és az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak. Volumen az van! :)

L'oreal Elnett Satin / de Luxe hajlakk száraz hajra: Ezekről a hajlakkokról csakúgy áradoznak a külföldi bloggerek és a fodrászok is. Még nem találtam meg ezen a téren az igazit, a legtöbb hajlakk vagy nem tart vagy összetapasztja a szálakat vagy iszonyú illata van, néha mindhárom egyszerre. Szóval nagy reményeim vannak, főleg mert azt a verziót vettem meg ami kifejezetten száraz hajra való, vagyis elvileg még javulhat is az állapota. Remélem végre megtalálom a nagy hajlakk Ő-t! :)

John Frieda Frizz Ease intenzív hajmaszk: Nagyon szeretnék puha, fényes, lágyan a vállamra hulló hajzuhatagot, persze ki nem! :) Ehhez persze kell egy igazán jó hajpakolás. A John Frieda pakolásokról csupa jót olvastam és óriási plusz pont hogy kis kiszerelésben is kaphatóak. A felét már elhasználtam, egyenlőre nagyon tetszik a hatása és úgy érzem közelebb kerültem a szép hajkoronához. :)

Dove Hair Therapy refresh & care szárazsampon: Ez a legeslegjobb dolog amivel a hajammal kapcsolatban találkoztam. Na jó ez nem biztos de tényleg zseniálisan sikerült a Dove új szárazsamponja. Nehezen állom meg hogy ne írjam le a részleteket, de szeretnék saját bejegyzést szentelni neki, mert megérdemli. Annyit csak hogy a dolgát hibátlanul teszi, de ezen kívül sok pluszt is kínál mint styling eszköz.

Aussie Miracle Moist sampon és balzsam: Nyáron a volumen növelő változatot használtam és nagyon szerettem. Mivel a hajam mostanában nagyon száraz, a hidratáló verziót vettem meg ezúttal a hozzá tartozó balzsammal. Remélem ők is beválnak majd és segítenek egy kis puhaságot csalni a hajvégeimbe.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor mélykondícionáló balzsam: Hajregeneráló hajbalzsam, ami ígérete szerint visszaállítja a haj kezelhetőségét és fényét, miközben segít a száraz hajvégek helyretételében. Remélem ez így is lesz! :) 

Dove Hair Therapy Split Ends Rescue hajbalzsam: Kifejezetten a hajvégek helyreállításra megalkotottt balzsam, ami még a szétvált hajszálak problémájában is megoldást nyújt, miközben hidratál is. Szép és talán kissé eltúlzott ígéretek, azért reménykedni szabad. :)








Remélem sikerül javítani a hajam állapotát, ez most nálam a legfőbb cél szépségápolás téren. Mindenképp beszámolok az elért eredményekről a blogon. Hamarosan jövök részletes tesztekkel is, ha valamire kifejezetten kíváncsiak vagytok, írjátok meg kommentben! ;)






6 megjegyzés:

  1. Engem az Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor mélykondícionáló balzsam kifejezetten érdekelne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, első helyre került a tesztelésre váró termékek listáján! ;D

      Törlés
  2. A Dove szárazsamponjának én sem bírtam ellenállni! :) Eddig Batiste-ot használtam, de tök jó, hogy ez könnyebb, frissebb. Remélem nem fogy el túl hamar, egyelőre csak ez az egy félelmem van vele kapcsolatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már annyira vártam az új Dove termékcsalád minden tagját, sajnos csak a szárazsampon érkezett meg belőle. Az viszont elképesztően jó!:) Jól írtad le, könnyű és friss én néha úgy is érzem mintha valami hajillatosítót fújnék csak a hajamra, de annyira jól teszi aztán a dolgát, hogy végül megbizonyosodom, ez tényleg egy szárazsampon. :D Olyan érzés mintha kevés lenne benne, én is csak remélni tudom hogy sokáig kitart.

      Törlés
  3. A Dove szárazsampon részletesebb tesztjére nagyon kíváncsi vagyok, mert eddig nem sok jó szárazsamponról olvastam, így nem is mertem venni egyet sem, de ha ez jó, akkor végre kipróbálhatnám ezt a praktikus kis terméket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy nagyon jó! :D Azt hiszem ezt tényleg megéri kipróbálni. ;) Én is szkeptikus voltam ezzel a szárazsampon dologgal, de már szerencsére megtaláltam ami nekem kellett.

      Törlés

09 10