2013. november 19., kedd

Csillagpor a körmökön / Rimmel Space Dust - Aurora






Sziasztok! Egyre több helyen találkozhattok a Rimmel saját homok finishű, vagy mondjuk inkább csillagpor finishű lakkjaival, vagyis a Space Dust kollekció darabjaival. Ennek egyik, és szerintem legszebb tagját mutatom ma meg nektek, a csodálatos Aurora-t.


Egyszerű matek hölgyeim: Tömény csillogás és szikra + egy kis extra érdes felület = Rimmel Space Dust. :)
Az egyenlőség jel jobb oldalára írható még a "Váó!", a "Hűha!", az "egész nap a körmeid nézegeted" és a " gyönyörűség". További megoldásokat várok kommentben. ;)

Komolyabbra fordítva a szót, a Rimmelnek sikerült nagyon szép és jó minőségű homok-hatású lakkot piacra dobnia. 2 rétegben fed tökéletesen, a száradási ideje hihetetlenül gyors, tartóssága 4-5 nap a színe pedig valami csodálatos. Nagyon  jó ötlet volt a púderrózsaszínt tömény csillogás formájában megalkotni, így a kettő kiegyensúlyozza egymást és ettől abszolút hordható lesz ez a lakk bármikor, anélkül hogy túl alkalminak vagy királylányosnak tűnjön. Valahol a kettő között maradunk, biztonságban. ;)

Ajánlom mindenkinek ezt a lakkot, minőségre vetekszik a drágább márkák hasonló lakkjaival, a színe pedig óriási plusz pont. Az ára sem vészes 7-800 Ft. körül kapható a Tesco-ban és a Müller-ben, legalábbis egyenlőre itt láttam őket, de valószínűleg lassan minden üzletbe "beszivárognak" majd. Magyarországon egyenlőre 2 árnyalat érhető el, az Aurora-n kívül még a lila Moon Walking.


Engedjetek a csábításnak és szerezzétek be valamelyiküket, lehozhatjátok velük a csillagokat az égről, egyenesen a körmeitekre. :)



9 megjegyzés:

  1. Nekem is meg van ez a lakk, egyszerűen imádom, annyira szép! Pont hasonló manikűrön gondolkoztam én is, hogy fehér alapra csinálok vele mintát, de én szivecskére gondoltam elsőnek, de ez is nagyon nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó ötlet a szívecske, én elsőként csillagokra gondoltam, de azt nem tudtam volna megalkotni. :P Az biztos viszont hogy fehér lakkal nagyon jó párost alkotnak. A barátom tegnap meglátta a bejegyzésem a gépen és idézem: " Váó, ez a te körmöd"? Mondtam neki: " Nem, körömmodellt alkalmaztam, hát persze hogy az enyém!" Szóval még neki is tetszett. :D

      Törlés
  2. Én a Moon Walking-ot vettem meg, ezt nem mertem, mert a drogériás világításban nagyon hússzínűnek tűnt. A képeid alapján meg már bánom,hogy ott hagytam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira rossz a drogériákban a világítás, valami borzasztó mennyire torzítja az árnyalatokat! De ezt a lakkot bátran megveheted legközelebb mert nagyon szép a színe! ;) Bézses- púderrózsaszínként írnám le, soksoksok csillogással. :)

      Törlés
  3. Eddig nem tetszett, de most! *-*

    VálaszTörlés
  4. Ó de kis dekadens folyékony csillagpor, cuki! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Ollllyan jókat olvastam már róluk, rendeltem is gyorsan 3 színt az asos-ról... :)

    VálaszTörlés

09 10