2013. június 5., szerda

Yves Rocher Blush - Rouge







Sziasztok! Ezt a tesztet már régóta szerettem volna megírni , mert a főszereplője ritka szépség.:)  Tavasszal megújult az Yves Rocher több terméke is, újdonságokkal is jelentkeztek, rúzsokkal, lakkokkal és pirosítókkal! Így került be a kínálatba ez az igazán különleges és figyelemfelkeltő pirosító, a Rouge. Nem tudtam neki ellenállni, és most eljött az ideje hogy megosszam a róla szerzett tapasztalataimat.

Az Yves Rocher pirosítók a természetességre törekednek, enyhe fényükkel és a bennük található rizskivonattal az egészséges, ragyogó arcbőr ígértét rejtik.

A színe elég összetett, narancs, fukszia és rózsaszín keveredik benne. Minden fényben más oldalát mutatja, egészen különleges ez a hatása. Mindenesetre nagyon intenzív és pigmentált, mégis könnyű viselni, a bőrön "megszelídül", és természetes lesz a hatása. 
Az állaga viszonylag kemény, mégis puha ecsettel jó felvinni, mert így egyszerre kevesebbet és szebben el lehet oszlatni a bőrön, és elkerülhető a bohóc-effektus. Mattnak tűnhet elsőre, de enyhe fényt ad a bőrnek, éppen csak annyit, amennyi az egészséges, friss összképhez szükséges. Felvitelt követően szinte egybeolvad a bőrrel, nem kell a széleket eldolgozgatni, tényleg természetes a hatása. Ezért ideális választás lehet azoknak, akik még csak most ismerkednek a pirosítással.:)
Nagyon enyhe illata van, de ez csak közelről érződik, felvitelnél semmi. Tartósságát tekintve 3-4 órát mondanék, ezután sem tűnik el, csak eléggé megkopik ez a gyönyörű színe. De mivel nagyon jól záródik a doboza, és kifejezetten jó minőségű, bátran magunkkal vihetjük a táskában. A csomagolása nekem tetszik, szerintem kifejezetten szép, a pirosítóba vésett Yves Rocher felirat egy kis eleganciát is ad neki. A neve pedig tökéletesen illik rá, nagyon sikkes, imádom. Rouge....:)
Az árát nem tudom sajnos pontosan, mert kuponnal vettem, úgy emlékszem 3000 Ft körül van, ezért 7 gramm gyönyörű színt kapunk.:)




Ez egy olyan pirosító, ami elsőnek ijesztőnek tűnhet, de végül az egyik kedvencünkké válik. Nálam legalábbis így történt, és már csak a nyárnak kell felzárkózni, hogy ez a különleges szín kiteljesedhessen a napfényben is!:)

Ti ismeritek az Yves Rocher pirosítóit? Esetleg van közülük kedvenc árnyalatotok?


9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van, de szerintem az én hófehér bőrömön elég erőteljes lenne a hatás... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is világos a bőröm, féltem is tőle, de bőven belefér!:)Azért a biztonság kedvéért kipróbáltam magamon a boltban.:)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik! :) Holnap megyek az Yves Rocherba tuti megkeresem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz, nehogy rögtön levegyen a lábadról! :D

      Törlés
  3. A tesóját szereztem be még jópár héttel ezelőtt kedvezménnyel, várom már én is, hogy a pofin megcsillanjon az a bizonyos nyári napsugár! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, elég szomorú ez a napmentes időszak, de csak megérkezik már az igazi nyár! ^-^ Melyik színt vetted meg?

      Törlés
    2. 50 - Rose Vif névre hallgat a kicsike, olyan rózsaszín-rózsaszín, egyből egy szép rózsacsokor jut róla eszembe :)

      Törlés

09 10