2013. június 3., hétfő

Mannaszappan rendelésem - beszámoló képekkel







Sziasztok! Egy kis beszámolót hoztam nektek a Mannaszappantól való rendelésről. :)
Kamaszkorom óta problémás a bőröm, ami hol kevesebb, hol több gondot okoz. Néhány hete a helyzet katasztrófa közelivé vált, nem használt semmilyen eddigi lemosóm vagy krémem. Valahogy belebotlottam a Mannaszappanba az interneten, a legújabb fekete szappanjukról írtak, mint a problémás bőr csoda-fegyvere: 
"Egy olyan sakk-matt lépés, amivel egycsapásra leszereled az ellenséges mitesszereket, és garantáltan Te leszel a király!Új „fegyvered” a zsíros bőrrel szemben nem más, mint a legújabb kézműves Manna-finomság, az Ében Arctisztító szappan!"

Gondoltam, ezt nekem találták ki, és meg is rendeltem, remélve hogy tényleg én leszek a király!:) Ma meg is érkezett a csomagom, amit már nagyon vártam. Új volt számomra a márka, de az első benyomások szuperek: az a mentalitás és kedvesség ahogyan a vevőt kezelik szinte hihetetlen. Erről szeretnék írni nektek!:)


A rendelés menete:
  • A weboldalról tudtok rendelni: http://mannaszappan.hu/. Minden termékről olvashatunk leírást is, mi mire való, hogyan használjuk, stb. A rendeléshez regisztrálni kell az oldalra, ezt követően beteszitek a kosárba a választott termékeket és indulhat a vásárlás!;)
  • A termék/ek ára mellett fel van tüntetve a szállítás díja is, így a fizetendő összeget rögtön láthatjátok. Vannak olyan csomagok amik rendelése esetén ingyenes a kiszállítás.
  • Utánvét esetén a kiszállításkor, előreutalás esetén a rendelést követően kell fizetni. A pontos összegről és a szükséges adatokról emailben értesítenek. Ha az átutalás adott napon 14:00 előtt megérkezik, még aznap feladják a csomagot, amit másnap már meg is kaphattok!:)
  • Fizetést követően a csomag a Sprinter Futárszolgálathoz kerül, ők szállítják ki. Tőlük is érkezik email, amiben szintén megtalálható a rendelés kódja. Ennek segítségével a futárszolgálat oldalán követhető a csomag sorsa, és azt is feltüntetik melyik nap érkezik meg.
  • De ezen felül még sms is érkezik a megadott telefonszámra, amiben a futár telefonszáma is megtalálható. Biztos ami biztos a szállítást megelőzően fel is hívnak, miszerint csomagunk érkezik. 100%-os biztonság!:)
  • Végül izgatottan átvehető és felbontható a csomag!;)

Nálam volt egy kis kavarodás, eltűnt a csomagom, de hívtak a Mannaszappantól, elnézést kértek (nem az ő hibájuk volt), és feladták újra. Sajnos hétvége következett, ezért kaptam meg csak ma.

Kis dobozkát kaptam kézhez, az biztos, hogy nem pazaroltak a csomagolással. Amit benne találtam:
A rendelésemről szóló számlát, rajta egy 5%-os kuponkóddal!
Egy kedves köszönőlevél névre-szólóan. ^-^
Egy tájékoztató füzetet, amiben a Mannaszappanról, az elveikről, és a termékekről olvashatunk, sőt tippeket, ajánlásokat is. Nagyon jó kis olvasmány, le sem tudtam tenni!:)
És a lényeg: a megrendelt Ében Arctisztító szappan és egy kis meglepetés, a csomagban lapult még ugyanis egy apró Coco Fahéjas szappan is! Az illata rögtön betöltötte a lakást, fantasztikus, annyira jó lenne ha át tudnám adni!:) Azóta sem tudok betelni vele! Már alig várom hogy kipróbáljam a szappanokat, nagy reményeket fűzök hozzájuk!


Ez lett volna az én kis beszámolóm a rendelésről. Nem tudom eléggé hangsúlyozni mennyire kedvesek, alaposak és figyelmesek a vásárlókkal szemben. 
 A Mannaszappantól rendelni valóban élmény!:)

A Mannaszappan 3.-dik szülinapja alkalmából most minden Manna akciós áron kapható! Sőt, a Facebookon játszhattok is, lufikat kell pukkasztgatni, a végén kaptok egy kódot, ami rendelés esetén ajándék terméket jelent!;)



Ti ismertétek már a Mannaszappant? Használtatok tőlük valamit, esetleg van kedvencetek is?


11 megjegyzés:

  1. Mar egy ideje odakat zengenek a kollégáim a fekete szappanrol, lehet, most kellene lecsapnom rá? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, remélem nekem is beválik majd! Szerintem ez egy remek alkalom, olcsóbban vásárolhatsz és még ajándékot is kapsz! ;)

      Törlés
  2. Anyukámtól egy csomó Manna szappant ( is) kaptam karácsonyra, finomabbnál finomabb illatokkal és elképesztő kombinációkban, tényleg nagyon jók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jó fej anyukád van!:) Hát ha ez a kettő beválik, biztos rendelek még, már most van egy csomó kiszemeltem!:P

      Törlés
  3. Harmadik rendelésemet kaptam meg ma. Én is rendeltem ében és elefántcsont szappant, meglátjuk, hogy válnak be, de eddig jók a benyomásaim. Sok szappant kipróbáltam már, és a shea vajat is. :) Remélem, Neked is segíteni fognak, és megszereted a Mannákat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Két arcmosás után én sem panaszkodhatok, remélem helyre teszi amit kell!:) Már most van több kiszemeltem is, szerintem én is rendelek amint lehetőségem lesz rá.:) Neked melyik a kedvenc Mannád!:)

      Törlés
  4. én is tervezem h hamarosan rendelek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem fogsz csalódni, a kedvesség és odafigyelés terén pedig biztos nem. ;) Írd majd meg mit rendeltél ha lesz kedved! :)

      Törlés
  5. én már többször is rendeltem, és nagyon szeretem a Mannát. : ) a kedvencem a fahéjas COCO : D szerintem nem kell megmagyaráznom, hogy miért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mini fahéjas szappant nem is használtam még, mert betettem díszként a tükör elé és azóta finom fahéj illat van a fürdőszobában, és ez maradjon csak így :)

      Törlés
  6. Én már évek óta csak Mannát használok. :) Nagyon szeretem, minden szappant kipróbáltam már, egész készletem van otthon :) A vajakat, és olajokat szintén (ARGÁN oljaj 4EVER!) hajpakoláshoz is klassz (ricinus olaj, szőlőmag olaj és kókuszvaj..mmmh) Nincsenek rá szavak. <3

    VálaszTörlés

09 10